Ποδόσφαιρο

Βαλένθια: Παρελθόν ο προπονητής Γκράθια

Ο ισπανικός σύλλογος έλυσε τη συνεργασία του με τον 51ενός ετών προπονητή, με τη Βαλένθια να μην έχει νίκη τις 6 τελευταίες αγωνιστικές και να απέχει 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Χάβι Γκράθια δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της Βαλένθια, καθώς η διοίκηση των «νυχτερίδων» του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Η Βαλένθια έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς τις 6 τελευταίες αγωνιστικές και δεν αποκλείεται να εμπλακεί στη μάχη της παραμονής, αφού απέχει 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος.

Το πρόγραμμα των «νυχτερίδων» κάθε άλλο παρά εύκολο χαρακτηρίζεται, καθώς αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη που διεκδικεί το πρωτάθλημα και τις Βαγιαδολίδ, Έιμπαρ, Ουέσκα, οι οποίες επίσης δίνουν μάχη παραμονής.

H σχέση του Γκράθια με τη διοίκηση ήταν εξ αρχής ταραχώδης, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του τον περασμένο Οκτώβριο –δεν έγινε δεκτή- κατηγορώντας τους ιθύνοντες για μεταγραφικές υποσχέσεις που δεν έγιναν πραγματικότητα, αφού η ομάδα δεν κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Το ίδιο συνέβη και τον Ιανουάριο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές κράτησαν τον Γκράθια στη θέση του.

Τη θέση του προπονητή έως το τέλος της σεζόν, αναλαμβάνει ο Βόρο Γκονθάλεθ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button