Ποδόσφαιρο

Βαζάκας: “Ο Καρυπίδης πλήρωσε αδρά, νοικοκύρεψε φέτος τον Άρη! Πρέπει να δώσει ευκαιρία στον Σπανό”

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Δεν είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Κατά την γνώμη μου για την Αναγέννηση ένας βαθμός είναι η σωτηρία.

Για το πως βλέπει το παιχνίδι με τον Άρη είπε:

Πρώτα απ’όλα στον Άρη πρέπει να δείχνεις σεβασμό είναι μία ομάδα από τις 5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Άρης βγαίνει βάση του κόσμου και των αποτελεσμάτων. Ποιος μπορεί να πει κάτι για τον Άρη; Ο Άρης είναι σοβαρή ομάδα, δούλεψε καλά, από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είναι το φαβορί.

Εμείς έχουμε ένα θετικό. Η δύναμη της Αναγέννησης φέτος είναι η έδρα της. Έχουμε 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο Άρης φυσικά πέτυχε την άνοδο, παίζει για την φανέλα του, για την ιστορία του. Εμείς παίζουμε για την σωτηρία μας.

Για το αν αξίζει να μείνει η Καρδίτσα στην κατηγορία είπε:

Ναι το δικαιούται και το έδειξε αγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση έχει 40 βαθμούς. Τα προβλήματα τα οικονομικά όμως είναι τεράστια, μη ξεχνάμε ότι ο Πανσερραϊκός έπεσε από ένα πρόβλημα οικονομικό. Ο Παναιγιάλειος που έχει ιστορία πέφτει, η Καλλιθέα που πριν 10 χρόνια έπαιζε Α΄εθνική και αυτή πέφτει. Πολλές ομάδες έχουν πέσει. Ο Άρης, ο ΟΦΗ που έχει ιστορία έπεσε. Όλα αυτά είναι μέσα από τα οικονομικά προβλήματα.

Για τον κ. Καρυπίδη είπε:

Ο Άρης βρήκε έναν παράγοντα, τον κ. Καρυπίδη ο οποίος έβαλε πολλά λεφτά. Δεν πρέπει να βοηθηθεί; Κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει και το ποδόσφαιρο. Επειδή έχω προσωπική σχέση με τον Καρυπίδη έβαλε αρκετά λεφτά. Γιατί να αμφισβητείται το ποσό που έβαλε; Ήμουν με έναν πρόεδρο πριν 15 μέρες και μου είπε ότι ο Άρης την περσινή σεζόν έβαλε γύρω στα 2,7 εκατομμύρια. Ο Καρυπίδης πλήρωσε και πλήρωσε αδρά. Φέτος έγινε πιο νοικοκυρεμένος ο Άρης. Έγινε σωστή διαχείριση φέτος.

Για το αν πιστεύει ότι ο Καρυπίδης θα σηκώσει το βάρος της Super League:

Ο Καρυπίδης το μεγάλο πρόβλημα το είχε στην Β Εθνική γιατί αυτή η κατηγορία είναι ένα πηγάδι προς τον πάτο. Ο Άρης πουλάει και θα είναι ανταγωνιστική ομάδα. Η αμφισβήτηση είναι εύκολο πράγμα. Πήρε την ομάδα από την Γ και την έφτασε στην Α εθνική, με όλα τα λεφτά που έχει βάλει τώρα που θα έχει την βοήθεια από τα τηλεοπτικά θα μπορέσει να την κρατήσει. Ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός.

Για την επιλογή του προπονητή είπε:

Δεν ξέρω ποιος προπονητής θα έρθει πάντως εγώ θα ήθελα να μείνει ο Σπανός γιατί πέτυχε. Ο Σπανός πήρε την ομάδα και την έφτιαξε. Πιο εύκολη είναι η Α εθνική είναι εύκολη γιατί όλα σε βοηθούν και όλα βοηθούν τον προπονητή. Η Β Εθνική είναι η πιο δύσκολη κατηγορία και όσο πιο κάτω πας είναι ακόμα πιο δύσκολα. Στην Α είναι πιο εύκολα γιατί ο προπονητής ασχολείται μόνο με την διαχείριση του υλικού και γενικά μόνο με την ομάδα γιατί τα άλλα πράγματα είναι λυμένα από άλλου, ενώ στην Β ο προπονητής ασχολείται και με άλλα πράγματα.

Για τον κ. Μυροφορίδη είπε:

Εγώ με τον Μυροφορίδη ήρθαμε σε κόντρα όταν ήμουν στην Λαμία όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι επιτυχημένος.

Για το τι θα έλεγε στον πρόεδρο είπε:

Εγώ θα του έλεγα ότι είμαι υπέρ του Σπανού. Υπέρ σε αυτό το μοντέλο που ήταν επιτυχημένο και από εκεί και πέρα να προχωρήσει.

Για το που θα πρέπει να κοιτάει ο Άρης στην Super League είπε:

Τώρα όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός σώθηκε με την ψήφο άλλων γιατί έπρεπε να πέσει. Ο Άρης για μένα πρέπει να φτιάξει την ομάδα, να πατήσει γερά και η ίδια ομάδα θα αποδείξει σε ποιον στόχο μπορεί να φτάσει. Ο πρώτος στόχος είναι να φτιάξει μία ομάδα σοβαρή να την εμπιστευτεί ο κόσμος και ο ίδιος ο Άρης θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει. Ο Ατρόμητος κανείς δεν περίμενε φτάσει εκεί που είναι. Την ομάδα την φτιάχνει ένας καλός προπονητής , μία καλή διοίκηση και μετά οι παίκτες.

Για τον Χάρρυ Κλυνν είπε:

Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ο ποδοσφαιρικός πατέρας, όχι μόνο δικός μου, αλλά όλων των παιδιών που πήγαμε στην Καλαμαριά τότε. Την άνοδο στην Α εθνική. Ήταν αυτός που μας επέλεξε και οι συνεργάτες του. Ήταν αυτός που αναβάθμισε και άλλαξε την ιστορία του Απόλλωνα Καλαμαριάς και έγινε γνωστός ο Απόλλων Καλαμαριάς σε όλο τον κόσμο. Το σύστημα τον κυνήγησε θα μπορούσε να δώσει πιο πολλά στην Ελλάδα δεν του το επέτρεψαν όμως. Το καλό και το διαφορετικό το κυνηγάνε. Χωρίς λάθος δεν γίνεται να κάνεις βήματα μπροστά αλλά εμείς που τον ζήσαμε ξέρουμε τι σημαίνει και τι θα μπορούσε να προσφέρει σαν καλλιτέχνης όπως και στο ποδόσφαιρο.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button