ΓενικάΜουσική

Βίντεο κλιπ με έμπνευση: Blue Angel Lounge – “Winter” (Χειμώνας)

Μελαγχολικά φωνητικά γεμάτα ένταση κορυφώνονται στο έργο: “Τα μάτια του πόθου έχουν κρυφές χαρές”…

Η εικόνα σε συνδυασμό με την μελωδία μπορεί να προκαλέσει τέτοια αίσθηση ώστε να αφήσει το αποτύπωμα της έντονο και ανεξίτηλο. Οι μουσικοί κάποιες φορές επιλέγουν να συνοδέψουν τα τραγούδια τους με εντυπωσιακά βίντεο κλιπ που θα μπορούσαν από μόνα τους να χαρακτηριστούν έργα τέχνης από πλευράς σκηνοθεσίας ή φωτογραφίας, να αποτελούν ταινίες μικρού μήκους και ακόμα μέσα από τις εικόνες να περάσουν τα μηνύματα που θέλουν να στείλουν στους ακροατές τους. Μέσα από αυτή τη στήλη θα απολαμβάνουμε βίντεο κλιπ από αγαπημένες μπάντες που μας έχουν συναρπάσει με την ευρηματικότητα τους.

Οι Blue Angel Lounge δημιουργήθηκαν το 2004 στη Γερμανία και πήραν το όνομά τους από ένα Club στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’60, όπου η Nico (Velvet Underground) έκανε τις πρώτες της σόλο εμφανίσεις.

Το συγκρότημα αγαπά πάντα τη μουσική ή την τέχνη γενικότερα, γι’ αυτό ήταν προνόμιο να κάνουν καλή μουσική μόνο για τον εαυτό τους. Τώρα θα ήθελαν να μοιραστούν τη μουσική και τις ιδέες τους με ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται.

Το τραγούδι τους Winter κυκλοφόρησε το 2014 μέσα από το άλμπουμ A See Of Trees, ένας απίστευτος συνδυασμός από αστραφτερές κιθάρες με αρμόνιο και μελαγχολικά φωνητικά. Οι Blue Angel Lounge γύρισαν ένα εκπληκτικό βίντεο κλιπ για να το συνοδέψουν, σε ασπρόμαυρο φόντο, δίνοντας του τον τίτλο: “Les yeux de la luxure ont des joies secrètes” (Τα μάτια του πόθου έχουν κρυφές χαρές)…

Απολαύστε το…

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button