Ποδόσφαιρο

Βένος: “Πέρυσι ήμασταν για λύπηση, φέτος νιώθουμε περήφανοι με τον Άρη”

Ο παλαίμαχος και πρόεδρος Βετεράνων του Άρη Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στο  Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Πας Γιάννενα:

Δεν έχει σημασία που δεν περάσαμε, σημασία έχει που βλέπουμε ότι η ομάδα είναι πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αυτό μας δίνει χαρά και ικανοποίηση, ότι κάτι σπουδαίο γίνεται φέτος στην ομάδα και η περσινή γκρίνια και στεναχώρια δεν θα υπάρξει φέτος.

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τα παιδιά, αυτό που ήταν να κάνουν το έκαναν, ο Άρης κέρδιζε το παιχνίδι μετά από μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε γκολ αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο άλλωστε.

Τα Γιάννενα είναι μια καλή ομάδα με δουλεμένους παίκτες και ο Άρης έδειξε ότι φέτος έχει προδιαγραφές Σούπερ Λιγκ.

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το λάθος για να γίνει όταν δεν υπάρχει χημεία είναι λογικό, θέλει δουλειά. Σημασία έχει ότι ο Άρης έχει βάθος, θα συνεχίσει έτσι και όταν βλέπουμε ότι τα παιδιά τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και έχει πρόσωπο η ομάδα, αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Η ευχή που δίνει στον Άρη:

Να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε, κάθε Κυριακή παίρνουμε βαθμούς από τις νίκες που κάνουμε, είμαστε πρώτοι και έτσι να τερματίσουμε κιόλας στο πρωτάθλημα.

Αν δεν κάνει κάποια κοιλιά ο Άρης, θα συνεχίσει και θα τερματίσει στην κορυφή, ήδη ψάχνονται οι άλλες ομάδες για την δεύτερη θέση αλλά η ομάδα φέτος είναι για την Α’ Εθνική.

Εμείς σχεδιάζουμε το μέλλον μας πλέον στην Σούπερ Λιγκ.

Ένα σχόλιο για την κίνηση των παλαίμαχων με τα εισιτήρια διαρκείας:

Είναι συμβολική και ουσιαστικά η κίνηση που κάναμε με τον Ζήνδρο, να πάρουμε τα εισιτήρια διαρκείας  για τον κόσμο και για εμάς για να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουμε όλοι οι παλαίμαχοι.

Για τον πρόεδρο της ομάδας:

Με τον πρόεδρο δεν μιλάμε και πολύ, αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα πάει καλά και  είναι ευχαριστημένος.

Τέλος ένα σχόλιο για τον  περσινό Άρη σε σχέση με τον φετινό:

Δίναμε ευχές  πέρσι η ομάδα να πάει  καλύτερα και ψαχνόμασταν να χάσουν οι άλλοι για να τους πιάσουμε, ενώ φέτος λένε αυτό οι άλλες ομάδες για εμάς.

Πέρσι Φαινόμασταν και άσχημα στο γήπεδο, θέλαμε να φύγουμε από το Χαριλάου γιατί βλέπαμε την ομάδα μας  να είναι για λύπηση. Ο Άρης να μην μπορεί να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού είναι τραγικό αυτό.

Φέτος βλέπουμε ότι η ομάδα μας με καμάρι και με υπερηφάνεια στέκεται μέσα στο γήπεδο και επειδή μιλήσαμε με τον κύριο Σπανό και τον κύριο Μυροφορίδη αυτά που είπαν οι άνθρωποι τα δουλεύουν και αρχίσαμε και το βλέπουμε και εμείς. Μια ομάδα που θα παλεύει και θα  είναι ανταγωνιστική, θα τον πνίγουμε τον αντίπαλο, θα τον υποχρεώνουμε να κάνει λάθος και το λάθος πληρώνεται με γκολ.

Αυτό για να το κάνεις πρέπει να τον πιέζεις και να τον αναγκάζεις να κάνει λάθη, αλλά πρέπει να έχεις 11 ισάξιους παίκτες, να έχουν καλή φυσική κατάσταση,  να βάζουν το πόδι τους  στην φωτιά και να σέβεται προ πάντως των κόσμο που είναι στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button