Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: «Είμαστε καλύτεροι φέτος, θα τα πάμε καλύτερα»

Ο Φραν Βέλεθ έδωσε συνέντευξη μιλώντας για τη περσινή χρονιά, τους φετινούς στόχους του Άρη αλλά και την εικόνα της ομάδας

Όσα είπε ο Ισπανός αμυντικός στην Live sport:

«Η νέα χρονιά θα είναι πιο απαιτητική από την περσινή. Είναι βέβαιο. Αυτό που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντικό. Δηλαδή με την επιστροφή της ομάδας στη Super League να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να συμμετάσχουμε στο Europa League. Πέρσι, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί επιθυμία μας και για φέτος. Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Σε σχέση με πέρσι, ποια είναι η εικόνα σου για την ομάδα;

«Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε, αλλά θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα. Γενικά έχω καλό προαίσθημα κι εύχομαι να δικαιωθώ στο τέλος».

Στην άμυνα γενικά δεν υπήρξαν πολλές αλλαγές. Πόσο σημαντικό είναι αυτό;

«Είναι αλήθεια πως με σχεδόν όλα τα παιδιά είμαστε από πέρσι στην ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει, αυτό που λένε, ανάγκη για χρόνο προσαρμογής. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία της ομάδας. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ο ένας τον άλλον, συνενοούμαστε με τα… μάτια κι αυτό βοηθάει τη συνεργασία μας».

Ποια είναι η φιλοσοφία του Άρη;

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρσι. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτέλεσμα. Γενικά αυτό που ζητάει ο προπονητής μας είναι να έχουμε επιθετική φιλοσοφία και να τα δίνουμε όλα στα γήπεδο. Να παλεύουμε όλες τις φάσεις, να δίνουμε και την ψυχή μας στα παιχνίδια».

Οι στόχοι του Άρη, ποιοι θα πρέπει να είναι;

«Τη νέα χρονιά στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Να φτάσουμε μέχρι τέλους για να αποδείξουμε ότι αυτό που κάναμε πέρσι δεν ήταν κάτι συμπτωματικό. Γνωρίζουμε ότι δεν θα εύκολο, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα, ώστε το τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button