Ερασιτέχνης

“Βάλαμε ένα πεντακάθαρο γκολ, ξεκάθαρη κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε η γενική αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, Ελευθερία Κολλήγα

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το εάν μπορεί να χαρακτηριστεί “κλοπή” το χθεσινό παιχνίδι:

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ήταν κλοπή, έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα, το γκολ που βάλαμε είναι πεντακάθαρο, είναι αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η ατυχία μας με τα δοκάρια, αλλά όταν πάει έτσι το παιχνίδι και βάζεις ένα τόσο πεντακάθαρο γκολ και επινοούν κάτι τέτοιο βοηθοί και διαιτητής δεν ξέρεις τι να πεις.

Για τα συναισθήματα των αθλητριών του Άρη:

Σίγουρα όλα τα κορίτσια είναι πολύ λυπημένα, και ο υπεύθυνος και εγώ, σίγουρα μας έχει καταβάλει η στεναχώρια γιατί η φετινή προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη.

Προσπαθήσαμε, νικήσαμε δυο φορές τον Π.Α.Ο.Κ. που ήταν πρωταθλητής, είχαμε δύο πάρα πολύ καλές παρουσίες με την Καρδίτσα που και εκείνη διεκδικεί το πρωτάθλημα τόσα χρόνια, όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι μας μένει αυτή η πικρία, γιατί υπήρχε μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Για το εάν μπορεί να “καθαρίσει” το γυναικείο ποδόσφαιρο από τέτοιες διαιτησίες:

Δεν μπορώ να ξέρω αν μπορεί να καθαρίσει ή όχι, ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο γίνονται σφάλματα από διαιτητές και όλοι συνεχίζουν, αυτό θα κάνουμε και εμείς, θα συνεχίσουμε.

Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει ότι ο Άρης γίνεται ο δυνατός της παρέας, έχουν μείνει δυο παιχνίδια, είναι δύσκολο να ανατραπεί η όλη κατάσταση, αλλά όχι απίθανο.

Για την στάση του υπεύθυνου του τμήματος κ.Βουτσά:

Σε μια κουβέντα που είχα με τον κ.Βουτσά μου είπε ότι “όχι απλά δεν θα τα παρατήσω, αλλά έχω πεισμώσει ακόμη περισσότερο, από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο Άρης”.

Για τις επόμενες κινήσει του τμήματος:

Σίγουρα θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα φέτος, να κάνουμε το ταμείο μας, όπου πονάει η ομάδα να ενισχυθούμε και του χρόνου να είμαστε σίγουρα καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες.

Για το σε πιο γήπεδο θα παιχτεί το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Α.Ε.Λ.:

Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο σε ποιο γήπεδο θα πάμε, αν κάποιος αγαπάει πραγματικά το τμήμα θέλουμε να είναι δίπλα μας, και να χειροκροτήσει την προσπάθεια των κοριτσιών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button