Ερασιτέχνης

Α.Σ. Άρης: «1.500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και συνεχίζουμε!»

Ο Α.Σ. Άρης δυναμώνει ακόμη περισσότερο, φτάνοντας πλέον τα 1.500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Eρασιτέχνη:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δυναμώνει και γιγαντώνεται περισσότερο μέρα με τη μέρα. Τα μέλη του Ερασιτέχνη αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς και αποδεικνύεται ότι το «ταβάνι» είναι ο ίδιος ο ουρανός!

Ο Α.Σ. έφτασε τα 1.500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη! Και δε σταματά εδώ. Πριν από λίγο καιρό, έσπασε το ρεκόρ των 1.000 μελών και πλέον το… κοντέρ έγραψε 1.500. Οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών γίνονται… κατά ριπάς. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική, όπως και η τιτάνια προσπάθεια του υπεύθυνου επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστου Βλάχου, ο οποίος καθημερινά «οργώνει» τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, προκειμένου να βάλει στην οικογένεια του θεματοφύλακα του συλλόγου όλο και περισσότερους φιλάθλους.

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι τη μέρα που ξεκίνησε η σχετική προσπάθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τον Νοέμβριο του 2019, υπήρχαν μόλις 100 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον αριθμό των 1.500, την ώρα, μάλιστα, που μεσολάβησε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα μέλη δείχνει ότι δεν υπάρχει… όριο στον ΑΡΗ. Επόμενος, βραχυπρόθεσμος, στόχος είναι τα 2.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Και έπεται συνέχεια!

Η εγγραφή στον Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι κομβικής σημασίας. Έτσι μεγαλώνει η βάση της «μάνας» του συλλόγου, έτσι ο φίλος του ΑΡΗ διαδραματίζει το ρόλο του στα κοινά του συλλόγου, μέσω της συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο για την ανταπόκρισή του και καλεί τους φίλους του συλλόγου που δεν έχουν γίνει μέλη, να κάνουν την εγγραφή τους. Για να φτάσει ο ΑΡΗΣ και σε… αριθμητικά επίπεδα που αρμόζουν στο μέγεθος, την ιστορία και την οντότητά του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button