ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Α.Σ Άρης: Το «φράγμα» των 1.000 καρτών φιλάθλου που έσπασε και το «ευχαριστώ» στον κόσμο (pic)

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται κανονικά με τον Α.Σ Άρης να ανακοινώνει πως το φράγμα των 1.000 έσπασε και φυσικά ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση.

Διαβάστε πιο αναλυτικά:

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ συνεχίζεται και το «φράγμα» των 1.000, έσπασε.

Η Κάρτα Φιλάθλου καθιερώθηκε από πέρυσι για την ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και των τμημάτων του. Κοστίζει 10 ευρώ και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν. Είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας αλλά και μεμονωμένων αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και από φέτος και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου ξεκίνησε μαζί με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και πριν από λίγες μέρες, ξεπέρασε τον αριθμό 1.000. Ευχαριστούμε τους φίλους του ΑΡΗ για την ανταπόκριση και ενημερώνουμε ότι η διάθεση της κάρτας συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00, από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου.

View this post on Instagram

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ συνεχίζεται και το «φράγμα» των 1.000, έσπασε. Η Κάρτα Φιλάθλου καθιερώθηκε από πέρυσι για την ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ και των τμημάτων του. Κοστίζει 10 ευρώ και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν. Είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας αλλά και μεμονωμένων αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και από φέτος και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου ξεκίνησε μαζί με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και πριν από λίγες μέρες, ξεπέρασε τον αριθμό 1.000. Ευχαριστούμε τους φίλους του ΑΡΗ για την ανταπόκριση και ενημερώνουμε ότι η διάθεση της κάρτας συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00, από τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου #ARISAC #ARIS

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button