Ερασιτέχνης

Α.Σ Άρης: “Μάθε το μπάσκετ, στην ομάδα που το έφερε στην Ελλάδα”

Συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ όπως ενημέρωση με ανακοίνωση ο Α.Σ Άρης.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ του ΑΡΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-21:00, στο γήπεδο Μάκης Νάτσης (θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την «κυψέλη» για την ανάδειξη παικτών, αρκετοί εκ των οποίων διέπρεψαν και διαπρέπουν σε ελληνικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Παίκτες όπως ο Κώστας Παπανικολάου (ΝΒΑ), ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (Μπαρτσελόνα), ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Δημήτρης Φλιώνης, οι οποίοι αποτελούν βασικά μέλη της σημερινής ομάδας, προέρχονται και αναδείχτηκαν μέσα από το πρόγραμμα του ΑΡΗ. Είτε ξεκινώντας από τα «σπλάχνα» του (όπως οι δύο τελευταίοι), είτε έχοντας αποκτηθεί σε μικρή ηλικία. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν και οι δύο «χάλκινοι« έφηβοι που ήδη αποτελούν μέλη της ανδρικής ομάδας, Κώστας Βλάσιος και Γιάννης Σιδηροηλίας, ενώ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας ανήκουν και οι Στράτος Βουλγαρόπουλος, Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι προέρχονται επίσης από τις παιδικοεφηβικές ομάδες του ΑΡΗ.

Ένας από τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης του Α.Σ., έχοντας τη σχετική τεχνογνωσία και εμπειρία, είναι να συνεχίσει να αναδεικνύει ο ΑΡΗΣ τους «παίκτες του μέλλοντος». Οι Ακαδημίες Μπάσκετ και τα παιδικοεφηβικά τμήματα, τα οποία μετρούν πολλές και σημαντικές επιτυχίες εδώ και χρόνια (με πιο πρόσφατη την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΘ και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα), επανήλθαν μετά από πέντε χρόνια στη «σκέπη» του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και αποτελεί δέσμευση η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση και ενίσχυσή τους.

Καλούμε όλους τους νεαρούς φίλους του ΑΡΗ που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, από ένα «σταφ» άρτια καταρτισμένο και με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του, να εγγραφούν στις Ακαδημίες της ομάδας και να αποτελέσουν τους μελλοντικούς παίκτες του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα ανακοινώσει άμεσα όλες τις εξελίξεις που αφορούν στις Ακαδημίες Μπάσκετ και τα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου, όπως και το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Μάθε το μπάσκετ, στην ομάδα που το έφερε στην Ελλάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button