Ποδόσφαιρο

Αχ ρε Φαμπιάνο να σε είχαμε ένα ματς νωρίτερα

Πολλά θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν ο Άρης έπαιρνε εγκαίρως την μπλε κάρτα του Φαμπιάνο Λέισμαν από την Τουρκική ομοσπονδία.

O κόσμος του Άρη σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται χαρούμενος ή έστω «καλά» μετά από όσα έγιναν χθες. Μπορεί όμως τουλάχιστον να νιώσει λίγη λιγότερη πίκρα, βλέποντας ότι έχει λόγο να αισιοδοξεί στην θέση των στόπερ.

Στο ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός. Λειτούργησε σε τρίτο χαφ όταν ο Άρης βρισκόταν στην επίθεση, ήταν καλός με την μπάλα στα πόδια και απέφυγε τα λάθη.

Δυνατός στον αέρα, πήρε κεφαλιές και επιτέλους ο Άρης απείλησε με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα πρέπει να τονιστεί ότι ένα… μέρος του πρώτου γκολ ανήκει και στον ίδιο.

Όσον αφορά την άμυνα είχε πολύ γρήγορες και καλές επιστροφές ενώ οι τοποθετήσεις του μπορούν μόνο να σε κάνουν να αισιοδοξείς. Φυσικά ασφαλή συμπεράσματα από ένα ματς δεν μπορούν να βγουν, αλλά μία πρώτη αισιοδοξία για το τι θα δώσει, είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθεί.

Αναπόφευκτα έρχεται στο μυαλό και το ερώτημα «Τι θα γινόταν αν έπαιζε στο Καζακστάν». Δυστυχώς όμως, την απάντηση δεν πρόκειται να την μάθουμε ποτέ…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button