Ποδόσφαιρο

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αράνο, κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του

Ο άλλοτε (2009-10) μπακ του Άρη, Κάρλος Αράνο, συνελήφθη γιατί απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν!

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου (23/5) τον Κάρλος Αράνο γιατί απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, όμως πριν από λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αργεντινός που έχει πλέον να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη γι αυτή την ιστορία, απέκτησε σημαντικούς μπελάδες, καθώς όλα στη ζωή του είναι στον… αέρα.

Ο τωρινός του σύλλογος, η Ράσινγκ Κλουμπ, στην οποία είναι προπονητής στις ακαδημίες, ακόμα δεν έχει αποφασίσει να θα προχωρήσει στην απόλυσή του, καθώς είναι αποφασισμένη να διεξάγει την δική της… έρευνα!

Αυτό αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγες ώρες. Αναφέρει σε αυτήν, πως ο σύλλογος δεσμεύεται απέναντι στην Πρωτοβουλία Spotlight της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών σε συγκεκριμένες δράσεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών, καθώς και ενάντια σε όλες τις μορφές βίας γενικότερα.

Από την στιγμή που στην ιστορία του Αράνο δεν υπήρξε άσκηση σωματικής βίας, είναι διατεθειμένοι στον σύλλογο να κάνουν την δική τους έρευνα, την οποία θα αναλάβει το νομικό τμήμα της ομάδας.

Και ολοκληρώνει την ανακοίνωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Racing Club επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για τις αξίες της ισότητας και του σεβασμού, τη θεμελιώδη βάση για την τήρηση του καθήκοντός μας ως κοινωνίας για την εξάλειψη της βίας. Η ηγεσία του συλλόγου δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν ο Κάρλος Αράνα θα συνεχίσει στην 5η ομάδα του συλλόγου, ως προπονητής”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button