Ποδόσφαιρο

«Αυτό που ζω στον Άρη δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου»

Ο Λούκας Σάσα παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο gazzetta.gr από την οποία βγήκαν και ειδήσεις και παρασκήνια.

Ένα από αυτά που έκαναν αίσθηση ήταν τα συναισθήματα που νιώθει για τον κόσμο του Άρη.

«Πρέπει να μ’ αγαπάνε πολύ, αλλά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία…», είπε και συμπλήρωσε: «Νιώθω έκπληξη αλλά και σεβασμό για την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος. Για να είμαι ειλικρινής, πάντα είχα ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της κάθε ομάδας στην οποία αγωνίστηκα. Προφανώς λατρεύει το στιλ μου. Του ποδοσφαιριστή που τρέχει πολύ, μάχεται… Μάλλον θέλουν να βλέπουν τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Αυτό που συμβαίνει στον Άρη δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Είναι φανταστικό το συναίσθημα. Το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ όταν έβλεπα έναν ποδοσφαιριστή έτρεχα για να βγω μια φωτογραφία μαζί του. Κάθε φορά που πηγαίνεις σ’ ένα κλαμπ, αισθάνεσαι την πρόκληση κι αυτό συνέβη όταν ήρθαν στον Άρη.

Ο πρότερος αγωνιστικός βίος σου δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Θέλω να πω ότι, έκανα καλά παιχνίδια στη Λουντογκόρετς, ένιωσα ανατριχίλα όταν άκουσα τον ύμνο του Champions League αλλά και ξεχωριστός όταν έφτασα να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Ξέρεις κάτι…

Δεν τον ενδιαφέρει τον φίλαθλο του Άρη το τι έκανα στη Λουντογκόρετς και δεν μ’ έκρινε για τις επιδόσεις μου σε άλλες ομάδες. Θα με αξιολογήσει από τη απόδοσή μου όταν φορώ τη φανέλα της ομάδας του.

Αυτό είναι νόμος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button