ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Αυτός ναι, είναι ο Άρης που θέλουμε!

Ο Άρης βρήκε αυτό που έψαχνε τόσο καιρό, μία καλή εμφάνιση, μία εμφάνιση αντάξια της ποιότητας που έχει.

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Άρη με πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες. Με στόχο η ομάδα να κάνει καλύτερη χρονιά από πέρυσι, να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν οι κιτρινόμαυροι καθώς ήρθαν οι δύο γκέλες, ενώ παρά τους βαθμούς που πάρθηκαν στη συνέχεια, παρέμεινε το ερωτηματικό των εμφανίσεων.

Κόντρα στον Παναιτωλικό υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες, ώστε αυτό να αλλάξει. Ο Άρης ήταν πλέον ξεκούραστος, απαλλαγμένος από τραυματισμούς, χωρίς την τεράστια πίεση και κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είναι δυνατός αμυντικά.

Αυτές τις συνθήκες οι κιτρινόμαυροι τις εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο! Απείλησαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν κατέβασαν σε καμία στιγμή του αγώνα ταχύτητα και κατάφεραν να κάνουν πάρτι.

Με τρομερό Καμαρά που έκανε αυτό για το οποίο τον απέκτησε ο Άρης, δηλαδή… τα πάντα. Ο Μαυριτανός έβαλε γκολ, έδωσε δύο ασίστ και δικαιούται τον τίτλο του MVP. Με έναν Μπερτόγλιο συνεχώς ανεβασμένο και τον Σούντγκρεν να βάζει το πρώτο του γκολ.

Η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφα σε όλo το πλάτος του γηπέδου και απαλλαγμένη από το άγχος, με περισσότερη πίστη και όντας «μία γροθιά», έδειξε ότι είναι καλύτερη από αυτό που μας έχει τώρα δείξει.

Αυτός είναι ο Άρης που περιμέναμε να δούμε σε ένα τέτοιο ματς, αυτός είναι ο Άρης που θέλουμε για τη συνέχεια. Πλέον μένει να φανεί το πως θα αντιδράσει η ομάδα στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν στο πρώτο μισό της regular season, αλλά και που θα τη βρει η 13η αγωνιστική, που θα δώσει μία πρώτη εικόνα για τη σεζόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button