Μπάσκετ

“Αυτοκτόνησε” στο τέλος

Ο Άρης φιλοξένησε στο «Nick Galis Hall» τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο κόσμος του Άρη για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα οπαδικής παιδείας, γέμισε το «Παλέ» και δημιούργησε μια υπέροχη και καυτή ατμόσφαιρα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε δυνατά στο παρκέ, πατούσε καλύτερα και πήρε γρήγορα ένα προβάδισμα 7-3. Εκεί μετά έγιναν κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να χάσουν τον ρυθμό τους, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αρκετά και τυχερά τρίποντα θα μπορούσαμε να πούμε και έτσι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 13-21

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν πάθος και ψυχή στο παρκέ, στην άμυνα ήταν καταπληκτικοί, το μόνο μειονέκτημα τους ήταν ότι δεν μπορούσαν να πετύχουν εύκολα καλάθια και να πιάσουν έναν καλό επιθετικό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μάλιστα και κάποια τυχερά σουτ με τον Χαραλαμπόπουλο, συγκεκριμένα τρία και με τον Κατσίβελη που ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα. Από τον Άρη αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γιάννης Αθηναίου με 9 πόντους και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με 8 πόντους.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 36-37

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλαν ψυχή και πάθος και κατάφεραν και πάλι να πάρουν το προβάδισμα του αγώνα, με την βοήθεια του κόσμου τους βρήκαν τις δυνάμεις και πραγματικά στο τρίτο δεκάλεπτο εξαφάνισαν τον ΠΑΟΚ από το παρκέ.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 52-50

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στην 4η περίοδο από τον ΠΑΟΚ, οι διαιτητές έκαναν τα πάντα για να βάλουν εμπόδια στον Άρη, ήταν απόλυτα προκλητικοί και σφύριζαν ότι απίθανο μπορούσαν να σκεφτούν. Έδιναν ανάποδα φάουλ, δεν σφύριζαν ξεκάθαρες παραβάσεις των παικτών του ΠΑΟΚ (Φάουλ, βήματα κλπ) και κατάφεραν εν τέλει να «σφάξουν» τον Άρη και να τον οδηγήσουν σε μια ήττα τελείως άδικη, καθώς το μόνο που άξιζαν με την σημερινή εμφάνιση ήταν ξεκάθαρα η νίκη. Κορυφαίοι για τον Άρη ήταν ο Γιάννης Αθηναίου με 18 πόντους και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με 16, ενώ για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 16 πόντους και ο Φίλ Γκος με 12 πόντους.

Τέλος παιχνιδιού: 65-66

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button