Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Yποβιβασμός για τον (ελεύθερο) Γκαστόν (La Liga) και τον Φούρμαν (Τουρκία)

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Την υπέρβαση ήθελε να κάνει ο το καλοκαίρι ο Άρης παίρνοντας έναν παίκτη του επιπέδου του Γκαστόν Σίλβα. Ο 27χρονος Ουρουγουανός μετά από μία περιπέτεια με την Ιντεπεντιέντε έμεινε τελικά ελεύθερος αργά Σεπτέμβριο. Ο Σίλβα τελικά συμφώνησε με την Ουέσκα όπου ουσιαστικά αντικατέστησε τον Ντάτκοβιτς.

Στην Ισπανία τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε για τον ίδιο ούτε για την ομάδα του. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε δύο τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός για 2,5 μήνες και συνολικά έπαιξε μόλις 14 παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά η Ουέσκα υποβιβάστηκε έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από την Έλτσε. Ο Σίλβα πλέον έμεινε ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τον υποβιβασμό γνώρισε και ο Ντομινίκ Φούρμαν, ο χαφ που είχε εξετάσει ο Άρης πριν καταλήξει στον Τζέιμς Τζέγκο. Ο Πολωνός κατέληξε στην Γκετζεμπερλιγκί και την Τουρκία, όπου έπαιξε 23 ματς και έδωσε 3 ασίστ.

Η ομάδα του έκανε μία κακή χρονιά και τελικά γνώρισε τον υποβιβασμό, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Καϊσέρισπορ που παρέμεινε στην κατηγορία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button