Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Δέχθηκε μόνο 2 γκολ ο Μάρκοβιτς, πήρε εμπειρίες ο Ράντος

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Τερματοφύλακες έχει το σημερινό μενού για τους αθλητές που απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν συμφώνησαν με την ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Το πιο ηχηρό όνομα είναι αυτό του Ντούσαν Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας απασχόλησε όταν ήταν παίκτης της Ραντ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Τελικά τον Φεβρουάριο συμφώνησε με την Σερίφ Τίρασπολ, σε μία επιλογή που φάνηκε να είναι εξαιρετική. Δέχθηκε μόλις δύο γκολ σε 13 παιχνίδια, έχοντας πετύχει clean sheet 11 φορές. Η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα, αλλά έχασε το κύπελλο στον τελικό.

Από την άλλη ο Άρης δοκίμασε τον Γιάννη Ράντο, γιο του πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκου. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν επιλέχθηκε από τον Άρη, και προτίμησε να πάει στην Καρίτσα στην Γ’ Εθνική.

Εκεί πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις και βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της, μόλις μία νίκη πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button