Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Απογοήτευση ο Σαντίκου, στο Champions League ο Αΐλτον

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του καλοκαιριού ήταν ο Αρμάντο Σαντίκου. Ο Αλβανός σέντερ φορ απασχόλησε τον Άρη, τελικά δεν επήλθε συμφωνία και οι κιτρινόμαυροι κατέληξαν στον Κρίστιαν Λόπεθ.

Ως γνωστόν ο Ισπανός δεν έδωσε τα αναμενόμενα, αλλά και για τον Σαντίκου τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν στην Τουρκία βρέθηκε στην Ερζουρούμ όπου έπαιξε 9 ματς χωρίς να σκοράρει και έχασε 14, αντιμετωπίζονται αρκετά προβλήματα.

Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπολιβάρ όπου μάλιστα αγωνίστηκε σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα με παρόμοια αποτελέσματα. Σκόραρε δύο γκολ απέναντι στην Σαν Χοσέ, αλλά έμεινε άσφαιρος στα υπόλοιπα 13 παιχνίδια του με την ομάδα της Βολιβίας.

Ακόμη ο Άρης είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Αΐλτον για την θέση του αριστερού μπακ. Ο Βραζιλιάνος στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία συμμετοχή στην β’ Γερμανίας και τον Ιανουάριο έφυγε για την Μίντιλαντ.

Eκεί έπαιξε 12 παιχνίδια, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην 2η θέση της βαθμολογίας και να πετύχει την έξοδο του Champions League, ενώ έφτασε έως τους «4» του κυπέλλου.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button