Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Έπαιξε 4 ματς ο Μέγιερι, πήρε πρωτάθλημα ο Σωτηρίου

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Ένας τερματοφύλακας που ακούστηκε έντονα για τον Άρη το καλοκαίρι ήταν ο Ούγγρος, Μπάλαζ Μέγιερι. Με θητεία σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο απασχόλησε τον Άρη, αλλά τελικά κατέληξε στην Τουρκία και την Γκεζτέπε.

Εκεί πάντως δεν πήγαν τα πράγματα όσο καλά θα περίμενε. Ήταν πίσω από τον 22χρονο Εγκριμπαγιάτ και αγωνίστηκε σε δύο ματς κυπέλλου αλλά και άλλα τόσα πρωταθλήματος, χωρίς να μπορέσει να πείσει.

Από την άλλη περισσότερα ματς έπαιξε ο Σωτηρίου που απασχόλησε τον Άρη τον Ιανουάριο. Έδωσε 13 παιχνίδια με την Λουντογκόρετς καταφέρνοντας να δώσει μία ασίστ αλλά και να σκοράρει ένα γκολ-πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σωτηρίου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της, ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικό στο κύπελλο Βουλγαρίας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button