Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Άλλαξε ομάδα ο Χατζισαφί, μέτρια σεζόν για Τάμαρι

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού για τον Άρη ήταν η περίπτωση του Χατζισαφί. Ο Άρης με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει, η ομάδα του όμως (Τράκτορ) δεν τον άφηνε να φύγει, με την υπόθεση του τελικά να ναυαγεί.

Τελικά ο Ιρανός έμεινε στην Τράκτορ ως τον Μάρτιο, όταν και πήρε ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του. Τότε επέστρεψε για 4η φορά στην Σεπαχάν, την ομάδα που τον ανέδειξε και ήταν πάντα εκεί για αυτόν.

Εκεί πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ως «10αρι» οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος με 2 ασίστ και 1 γκολ σε επτά παιχνίδια που έχει παίξει.

Μιλώντας για σήριαλ, το σήριαλ του χειμώνα ήταν αυτό του Μούσα Αλ Τάμαρι. Ο «Ιορδανός Μέσι» είχε συμφωνήσει με τον Άρη, αλλά η ομάδα του μπήκα στην μέση.

Τελικά ο 24χρονος παρέμεινε στην Λέουβεν και από τον Φεβρουάριο και μετά είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε επτά παιχνίδια, με την ομάδα του να καταλήγει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται τα… καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια για τον Τάμαρι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button