Μπάσκετ

Αυτοί είναι οι 10 παίκτες με τις περισσότερες σεζόν με 82 παιχνίδια στο ΝΒΑ!

Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε 82 παιχνίδια σε μια σεζόν και αυτοί είναι οι 10 παίκτες που το έχουν κάνει περισσότερες φορές.

Η διάρκεια είναι κάτι που δύσκολα βρίσκεις στην σημερινή εποχή στον αθλητισμό. Οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να πάνε συντηρητικά για να είναι έτοιμοι την κρίσιμη στιγμή.

Αυτό έχει φουντώσει κυρίως στην σημερινή εποχή, με τους παίκτες παλαιότερα να μην το σκέφτονται και να παίζουν όσο περισσότερο μπορούσαν. Το fadewawyworld.net έφτιαξε την λίστα με τους 10 παίκτες με τις περισσότερες σεζόν με 82 αγώνες στο ΝΒΑ.

Σε σύγκριση με την σημερινή εποχή που ονομάζουμε ironmen εκείνους που πλησιάζουν σε αυτό το νούμερο, τα κατορθώματα εκείνων που το έχουν καταφέρει είναι μοναδικά.

Αυτή είναι η ξεχωριστή λίστα:

10. Ότις Θορπ – 9

9. Ντέρεκ Φίσερ – 9

8. Αντρέ Μίλερ – 9

7. Μαρκ Τζάκσον – 9

6. Γκάρι Πέιτον – 9

5. Μάικλ Τζόρνταν – 9

4. Ράντι Σμιθ – 10

3. Καρλ Μαλόουν – 10

2. A.C. Γκριν – 14

1. Τζον Στόκτον – 16

Η διάρκεια ήταν συνώνυμο του Τζον Στόκτον, ο οποίος εν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέχρι την 6η σεζόν του στην λίγκα, όπου έκανε 78 εμφανίσεις. Θα κρατούσε το ρεκόρ του ζωντανό για 7 ακόμα σεζόν αν δεν έχανε 18 παιχνίδια το 1997/98. Δεν είναι περίεργο που είναι ο κορυφαίος σε ασίστ με 15.806 στην καριέρα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button