Ποδόσφαιρο

Αυτά γράφουν για Άρη και Κράστεβ οι Βούλγαροι

Στο θέμα των μεταγραφικών σεναρίων που εμπλέκουν τον Άρη και τον Φίλπι Κράστεφ επανέρχονται τα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας.

«Ο Άρης Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον χαφ της Λέφσκι, Φίλιπ Κράστεβ» γράφει η ιστοσελίδα Gong.bg και προσθέτει: «Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ρόμπερτ Παλίκουτσα, παρακολούθησε τις εμφανίσεις της διεθνούς μέσου κι έμεινε ικανοποιημένος με αυτά που είδε. Ο Φιλίπ Κράστεβ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λομέλ, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να συμφωνήσουν οι «μπλε» σε νέο δανεισμό του χαφ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης: «Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Άρης ενδιαφέρεται και για άλλους ποδοσφαιριστές της Λέφσκι – τον Γουέλτον και τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ελληνικός σύλλογος θέλει μόνο τον Φίλιπ Κράστεβ».

loading...

Παράλληλα, η ιστοσελίδα novsport φιλοξενεί ένα άρθρο με τίτλο: «Ο Άρης δεν θέλει Σούντμπεργκ και Ουέλτον, αλλά τον Κράστεβ» και προσθέτει:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον μέσο της Λέφσκι, Φίλιπ Κράστεβ, του οποίου ο δανεισμός λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι απίθανο να ανανεωθεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button