Μπάσκετ

«Αυτά έγιναν με Λάσκαρη, έπρεπε να χειριστώ κάποια πράγματα διαφορετικά»

Η περίοδος Νίκου Λάσκαρη είναι μία από τις πιο απογοητευτικές στην ιστορία της ομάδας. Ξεκινώντας με μεγάλες προσδοκίες, και τελειώνοντας με απογοήτευση…

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για τα όσα έγιναν με τον Λάσκαρη, τα λεφτά που έβαλε αλλά και το λάθος που ενδεχομένως να είχε κάνει ο ίδιος.

Για το ότι δεν βγήκε νωρίς να μιλήσει για τον Νίκο Λάσκαρη:

Σίγουρα θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά. Η άποψη μου είναι ότι ο Άρης πρέπει να λύνει τα προβλήματα του ενδοοικογενειακά. Πάντα έλεγα και στον Λάσκαρη, ότι ο στόχος ο πρώτος και ο μεγαλύτερος είναι να μειώσουμε τα χρέη.

Με Πρίφτη προπονητή την πρώτη χρονιά βγαίναμε τετράδα και πήγαμε τελικό με Αγγέλου. Τότε που λύσαμε το ban με την πώληση του Μποχωρίδη.

Τότε αν πήγαιναν τα χρήματα που έβαλε ο Νίκος Λάσκαρης στα χρέη πάλι τετράδα θα βγαίναμε, αυτό δεν μπορούσε να το καταλάβει, ή μάλλον δεν τον άφηναν να το καταλάβει. Όταν του τα έλεγα εγώ θεωρούσε ότι είχα δικιά μου ατζέντα.

Την πρώτη χρονιά υπήρχε ένα άνοιγμα 1,2 εκατομμύρια που το έκλεισε μέσα στον Ιούλιο, την χρονιά με Οκάρο Γουάιτ.

Για το αν θα μπορούσε να παραιτηθεί νωρίτερα:

Είχαμε πει στην συνέντευξη τύπου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι θα πάμε μέχρι εκεί που πάει το πάπλωμα. Είχε υποσχεθεί και σε εμένα και στον Γιαννάκη ότι θα φέρουμε 1.500.000 ευρώ έσοδα.

Και όταν παραιτήθηκα στο τέλος λέγαν ότι «παραιτήθηκε ο Αρβανίτης, δεν έγινε και τίποτα». Θεωρώ ότι κράτησα σωστή στάση.

Υπήρξε συνολικά μεγάλο τρύπημα εκ των έσω και προς εμένα και προς τον Δημήτρη Πρίφτη. Υπήρχαν άσχημα λόγια που ήταν όλα ψέματα. Η οικογένεια Λάσκαρη πίστευαν αυτά που τους λέγανε.

Στο τέλος με βγάλαν και από εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ, με βγάλανε στην άκρη. Εκεί ίσως να έπρεπε να χειριστώ κάποια πράγματα διαφορετικά, και να μιλήσω με νούμερα.

Έβαλε 4,2 εκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που υπήρχαν πολλά από χορηγούς και την μπουτίκ. Έσοδα που είναι πολλά περισσότερα από ότι αυτήν την στιγμή. Το είπα και στον ίδιο, είναι απίθανο να βάλει τόσα λεφτά και να έχεις περισσότερα χρέη από ότι παρέλαβες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button