Μπάσκετ

Αυγενάκης: «Οι λοιμωξιολόγοι δεν ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό, συνεδριάζουν ξανά σήμερα»

Σήμερα τα σπουδαία για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού; Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση του στο twitter, το πρωί του Σαββάτου 20/3, αναφέρει ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον αθλητισμό στη συνεδρίαση της Παρασκευής 19/3.

Όπως τόνισε μάλιστα, η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου το απόγευμα του Σαββάτου για να εξετάσει το συγκεκριμένο αλλά και άλλα θέματα.

«Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Μεταξύ και άλλων θεμάτων που δεν εξετάστηκαν χθες, λόγω χρόνου, συμπεριλαμβάνονται και τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, είχε δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε την Τετάρτη 17/3, ζητώντας την άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Όπως και να έχει, ο χρόνος για τα πρωταθλήματα έχει φτάσει στο μηδέν και αν δεν αποφασιστεί, έστω και σήμερα, η επανεκκίνηση τους, τότε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βάζει λουκέτο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button