Ποδόσφαιρο

Αυγενάκης: «Ενδιαφέρουσα η πρόταση για κόσμο στο 20% του γηπέδου»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη στο Δ.Σ. της Λίγκας για παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας του γηπέδου, χαρακτηρίζοντάς την “πολύ ενδιαφέρουσα”. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και συνομίλησε με παράγοντες της ομάδας, αλλά και τον προπονητή, Γιώργο Σίμο. 

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην πρόταση του εκτελεστικού διευθυντή των “ασπρόμαυρων”, Ηλία Πουρσανίδη στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, σχετικά μα την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, χαρακτηρίζοντάς την πολύ ενδιαφέρουσα.

«Είναι βέβαιο ότι το ποδόσφαιρο έχει συνδεθεί με τον κόσμο. Με την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση ίσως και την αποδοκιμασία κάποιες φορές. Η πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, παρότι αυτή την ώρα πρέπει πρώτα να καλύψουμε μια σειρά από άλλα που πρέπει να προηγηθούν για να μπορέσουμε να τη συζητήσουμε. Αυτή την ώρα είμαστε μπροστά στο β΄στάδιο των ομαδικών προπονήσεων, μετά η διοργανώτρια αρχή πρέπει να αποφασίσει το αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και να προετοιμάσουμε τα επόμενα βήματα. Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε πάντοτε με σεβασμό στις απόψεις, συμβουλές και κατευθύνσεις των ειδικών. Και πάλι με σεβασμό και επιχειρήματα, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα μιλήσουμε και πάλι μαζί τους για να δούμε αν και κατά πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα τέτοιο σχέδιο. Έχουμε δρόμο, αλλά οτιδήποτε ακούγεται από χείλη σοβαρών στελεχών δε μένει αναξιοποίητο. Όλα καταγράφονται και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button