Ποδόσφαιρο

Ατομική προπόνηση για τον Ματέο στην Αργεντινή

Στο σπίτι του στην Αργεντινή βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία για ξεκούραση τις ημέρες των διακοπών του, ο οποίος φυσικά δεν σταματάει τη δουλειά!

Συνεχίζει και στην Κόρδοβα στην Αργεντινή τις ατομικές προπονήσεις ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη με στόχο να επανέλθει δριμύτερος και όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις υποχρεώσεις με τους «κιτρινόμαυρους».

Στις 15 Ιουνίου εξάλλου, οι παίκτες του Άρη έχουν προγραμματισμένη την πρώτη τους συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα ακόμα πιο απαιτητική σεζόν.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άκης Μάντζιος για τη νέα αγωνιστική χρονιά υπολογίζει πολύ στον Γκαρσία και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει αυτή την εμπιστοσύνη στον προπονητή του Άρη, αλλά και να αποδείξει πως μπορεί να έχει μια χρονιά παρόμοια ή και καλύτερη από την πρώτη του (2018-19) με τους «κιτρινόμαυρους».

Για αυτό, ο ίδιος δουλεύει εντατικά και θέλει να κερδίσει στο βασικό σχήμα μια θέση και να προσφέρει και σε αριθμούς όσα δεν κατάφερε να κάνει την σεζόν που πέρασε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button