Ποδόσφαιρο

Ατζέντης Ιντέγε: «Δεν υπάρχει επαφή με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο ατζέντης του Μπράουν Ιντέγε, διέψευσε οποιαδήποτε επαφή του Νιγηριανού επιθετικού με την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως επικεντρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα “Haberturk” παρουσίασε τον φορ του Άρη,  ως τον βασικό υποψήφιο αντικαταστάστη του Βεντάτ Μουρίκι στην Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήρθε σε επαφή με τον Νιγηριανό στράικερ, ο οποίος ζήτησε συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ. H Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει να πέσουν οι απαιτήσεις του.

Ο ατζέντης του Ιντέγε, Hootan Ahmadi, διέψευσε μέσω του Sport.24.gr το δημοσίευμα της γείτονος χώρας: “Όχι, είναι εντελώς ψευδές, δεν έχουν έρθει σε επαφή”.

Όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Άρη και σε ποια ομάδα θα τον βρει η επόμενη σεζόν, ο Ahmadi τόνισε ότι αρχικά θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο τοπίο γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου: “Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο Ιντέγε επέστρεψε μόλις στις προπονήσεις και κανένα πρωτάθλημα δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button