Διεθνή

Αταλάντα – Γιουβέντους: Σενάριο για παρουσία κόσμου στον τελικό του Coppa Italia

Ο τελικός του Coppa Italia μεταξύ της Αταλάντα και της Γιουβέντους είναι πιθανό να γίνει παρουσία κόσμου στις εξέδρες στις 19 Μαΐου, με την ιταλική Λίγκα να περιμένει και την εξέλιξη της πανδημίας στη γειτονική χώρα για να πάρει την οριστική απόφαση.

Από τον Οκτώβριο του 2020 τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ιταλία είναι κλειστά ελέω κορωνοϊού, ωστόσο δεν αποκλείεται το πρώτο ματς με κόσμο στις εξέδρες μετά από τόσο μεγάλο διάστημα να είναι αυτό του τελικού του Coppa Itali  μεταξύ της Αταλάντα και της Γιουβέντους. 

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα στις 19 Μαΐου και όπως υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος της “Messaggero”, Σαλβατόρε Ρίτζο, η ιταλική λίγκα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει με κόσμο στις εξέδρες το συγκεκριμένο παιχνίδι βλέποντας άλλες χώρες, όπως η Ολλανδία και η Αγγλία να κάνουν τα πρώτα δειλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από την πορεία της επιδημίας καθώς και από τον αριθμό των εμβολίων που θα έχουν γίνει μέχρι τότε, με την ελπίδα πάντως να είναι πως στο δεύτερο μισό του Μαΐου η εικόνα θα είναι σαφώς πιο ενθαρρυντική σε σχέση με τώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button