Μπάσκετ

ΑΣ Άρης: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου, πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό»

Ανακοίνωση για την ανταπόκριση του κόσμου στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης έβγαλε ο Α.Σ. Άρης, ευχαριστώντας τους φίλους της ομάδας ενώ επίσης τους παρότρυνε να συνεχιστεί η προσπάθεια με αμείωτο ρυθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει δείξει πολλάκις τι μπορεί να καταφέρει όταν πρόκειται για το καλό του συλλόγου. Όμως η σημερινή (Παρασκευή 8/11) ανταπόκρισή του στην πρώτη μέρα της λειτουργίας του λογαριασμού για την ενίσχυση της ΚΑΕ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τον Αυτοκράτορα να σταθεί στα πόδια του. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη κι από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες του Α.Σ., όταν αποφάσιζε αυτό το εγχείρημα προς αρωγή της ΚΑΕ. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ουδεμία έκπληξη νιώθουμε, αφού ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε κάθε κάλεσμα που έχει γίνει για την ενίσχυση τμήματος του συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους. Η προσπάθεια για τη βοήθεια προς την ΚΑΕ σαφώς και δε σταματά εδώ. Πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και στο επόμενο διάστημα, μέχρι τις 30/11. Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει να συνδράμει για την ενίσχυση της ΚΑΕ στον λογαριασμό που έχει ανοίξει στη viva.gr, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.

Θυμίζουμε ότι ο λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κόσμος να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ είναι στην εξής διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button