Ποδόσφαιρο

Ας επικεντρωθούμε απερίσπαστοι στην ουσία

Μετά και το τέλος ενός παιχνιδιού που πρακτικά μόνο κακό έκανε στην αγαπημένη μας ομάδα έχω την αίσθηση ότι πλέον μπορούμε να επικεντρωθούμε απερίσπαστοι στην ουσία που μας περιμένει και φυσικά δεν είναι άλλη από τους ιδιαίτερα κρίσιμους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Καλώς ή κακώς έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο στην εποχή μας οι αγώνες δεύτερης ευκαιρίας δεν προσελκύουν και τόσο πολύ το ενδιαφέρον των ομάδων που αγωνίζονται κι όσο κι αν φαίνεται περίεργο αυτός ο κανόνας πλέον αφορά και παιχνίδια που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν το επίκεντρο για μια ολόκληρη πόλη όπως ο χθεσινός του Άρη κόντρα στον συμπολίτη στο γήπεδο της Τούμπας.
Αντίθετα οι αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο και ισχυρό διακύβευμα είναι αυτές που για πολλούς θεωρούνται πλέον συνηθισμένες, αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι αυτά που δίνουν σε μια ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται για να πετύχει τον όποιο στόχο έχει οριοθετήσει. και εκτός αυτού δεν πρέπει να λησμονηθεί από κανέναν ότι ο κάθε βαθμός που χάνεται είναι χρυσάφι που δεν επιστρέφει πίσω.
Ο Άρης λοιπόν έχοντας κάνει ήδη το πρώτο του στραβοπάτημα το περασμένο Σάββατο στους Ζωσιμάδες δεν έχει άλλα περιθώρια, καθώς από τη στιγμή που ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει πρωταθλητισμό τερματίζοντας με το τέλος της περιόδου όσο ψηλότερα γίνεται οφείλει να αντιμετωπίσει το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κυνικά και ρεαλιστικά προσεγγίζοντας το με τρόπο τέτοιο που δε θα αφήσει στον αντίπαλο τα περιθώρια ούτε καν να σκεφτεί πώς μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το συγκεκριμένο εννενηντάλεπτο, μιας και τέτοιου είδους ματς κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση που κερδηθούν δεν είναι τρίποντα, αλλά εξάποντα.
Το μόνο όφελος που προσωπικά πιστεύω ότι αποκόμισε ο σύλλογος από την μάχη της Τούμπας είναι το ότι κατάφερε να δει για άλλη μια φορά τα λάθη και τις χτυπητές αδυναμίες που ομολογουμένως έχει στα μάτια. Δεν είναι δυνατόν η αγαπημένη μας ομάδα βάσει και του πολύ αξιόλογου υλικού που διαθέτει να υποπίπτει παρόλα αυτά σε τόσα πολλά αβίαστα λάθη και το πραγματικά άσχημο είναι πώς το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο δεν είναι τωρινό, μιας και έκανε την εμφάνιση του κατά σειρά και στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό και στα Γιάννενα και στο παιχνίδι της Τούμπας με τον συντοπίτη.
ΥΓ. Την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να αποδειχθεί πάρα πολύ μικρό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button