Ερασιτέχνης

Αρχηγός γυναικείου πόλο: «Η ομάδα έχει μέλλον, του χρόνου θα είμαστε στην Α1 – Πολύ χαρούμενες που είμαστε μέλη του Άρη»

Στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε η αρχηγός της ομάδας γυναικείου πόλο του Άρη, Ειρήνη Τζίκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

H γυναικεία ομάδα πόλο του Άρη έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο αλλά λόγω της καραντίνας και του κορωνοϊού δεν τα κατάφερε.

Ακριβώς όπως τα είπατε είναι, για πολύ λίγο τώρα δεν μιλάμε για άνοδο. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν έγινε αυτό, αλλά πιστεύω πως θα γίνει πολύ σύντομα.

Ο Άρης με βάση την προκήρυξη και τον αρχικό προγραμματισμό, με την 2η θέση θα ήταν στην Α1. Τελικά τι έγινε;

Ακριβώς αυτό, κανονικά ανεβαίνουν δύο ομάδες αλλά λόγω της πανδημίας, από την Α1 δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα και έτσι δεν μπορέσαμε να ανέβουμε. Δεν πειράζει όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον, έχει προοπτικές, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα από όλους μας και πιστεύω πως πολύ σύντομα θα ανέβουμε στα «μεγάλα σαλόνια».

Κάνατε πολύ σκληρή προσπάθεια και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, μίλησε μας για αυτό.

Γενικώς όλη η χρονιά ήταν περίεργη. Το γυναικείο πόλο του Άρη είναι νεοσύστατο τμήμα, δημιουργήθηκε φέτος με πολύ καλές βάσεις και προοπτικές και αυτό φάνηκε. Οι αγώνες ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλους μας και για τους προπονητές και για τις συμπαίκτριες μου και για εμένα την ίδια. Ενωθήκαμε πολύ περισσότερο και νιώθουμε τώρα σαν οικογένεια. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δύσκολους αντιπάλους, ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες είχαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια την ίδια μέρα, δώσαμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό, αντιμετωπίσαμε με αξιοπρέπεια τον κάθε αντίπαλο και δεν φοβηθήκαμε κανέναν με σεβασμό πάνω απ ‘όλα. Μέσα σε ένα ομαδικό σύνολο καταφέραμε να κατακτήσουμε την 2η θέση σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Μίλησες για «οικογένεια», θεωρείς πως υπάρχει αγωνιστική προοπτική; Πιστεύεις ότι του χρόνου θα πετύχει αυτό που δεν κατάφερε για άλλους λόγους βέβαια να πετύχει;

Αυτό νομίζω το αποδείξαμε μέσα από τους αγώνες μας, το να καταφέρεις να βγεις μέσα σε έναν χρόνο 2η και θα μπορούσες ήδη να έχεις ανέβει κατηγορία, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Επομένως ναι, υπάρχει προοπτική, τα μικρότερα κορίτσια από πίσω δουλεύουν, προσπαθούν, έχουν θέληση. Εμείς βοηθάμε όσο μπορούμε και βασικά υπάρχει αγάπη για το άθλημα, είμαστε σαν οικογένεια και αυτό μας βοηθά να προχωρήσουμε.

Θα ήθελες να επισημάνεις κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στο τμήμα;

Οι άνθρωποι που έχουν συμβάλει σε αυτή την πορεία ήταν πολλοί, ο προπονητής μας, ο έφορος μας, οι χορηγοί, είναι τόσοι πολλοί. Ο Αργύρης Παυλίδης ήταν επίσης δίπλα μας σε όλο τον αγώνα.

Νιώθετε την δυναμική του συλλόγου; Η ιδέα του Άρη σας δίνει το έναυσμα να είστε μαχήτριες;

Εγώ προσωπικά από μικρή είμαι Άρης και χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους έχει δημιουργηθεί τμήμα γυναικείου πόλο και μπορώ να παίξω στην ομάδα της καρδιάς μου, όπως και άλλες κοπέλες είναι εξίσου Άρης και χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μέλη αυτού του ιστορικού συλλόγου, μέλη αυτής της οικογένειας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button