Ποδόσφαιρο

Αρνητικός στην αναδιάρθρωση ο Μποροβήλος

Μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, και σχολίασε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί πιθανής αναδιάρθρωσης της Super League ξεκαθαρίζοντας έτσι πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο τεθεί προς συζήτηση, η αντίδραση των Αρκάδων θα είναι ισχυρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις φημολογίες περί αναδιάρθρωσης στη Super League: «Λέω ρητά και κατηγορηματικά πως πρόκειται για γραφικότητες. Το ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται με συγκεκριμένη προκήρυξη, λέει συγκεκριμένα πράγματα και αλίμονο αν κάθε Μάιο, ανάλογα, με το τι συμφέρει τον καθένα, να έχουμε και τέτοια σενάρια. Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρό κράτος και σοβαρή ομοσπονδία πρέπει αυτά να πατώνται εν τη γενέσει τους και ούτε καν να μεταφέρονται στα ΜΜΕ, ούτε με την μορφή φημών.

Πρόκειται για γραφικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ο Αστέρας είναι αυτός που εδώ και χρόνια τονίζει πως στα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, που έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές και βρίσκεται πολύ πίσω στο ranking της UEFA, δεν γίνεται να συζητούν για αύξηση ομάδων, ειδικά σε επίπεδο Super League 1.

Κοροϊδευόμαστε με τέτοιες συζητήσεις και δείχνουμε πως δεν θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Δεν έχει καμία σοβαρότητα και ελπίζω πως δεν θα συζητηθεί σε επίσημο επίπεδο. Δεν μπορούμε μετά να μιλάμε με τηλεοπτικούς παρόχους όταν εμείς δεν προασπιζόμαστε το ποδόσφαιρό μας και δεν το αναβαθμίζουμε. Γιατί έχουμε ανάγκη την αναβάθμιση και όχι την διατήρηση.

Έχουν μειωθεί οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη και πλέον δεν έχουμε ομάδα στο Europa league. Δεν γίνεται να αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος έτσι στο ξεκάρφωτο, επειδή ήρθε η Άνοιξη. Ο Αστέρας μιλά για 14 και αν είναι δυνατόν 12 ομάδες για να βρει το πρωτάθλημα το δρόμο του. Ο Αστέρας έχει περάσει τη γραμμή του πολλές φορές σε προτάσεις στη Super League και θα υπερασπιστούμε και τώρα την εφαρμογή της προκήρυξης που δεν υπάρχει λόγος να μην εκτελεστεί».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com