Μπάσκετ

Αρνείται τα 175.000 ευρώ ο Άρης – Διαφωνεί με την μοιρασιά των χρημάτων στα τηλεοπτικά!

Η μοιρασιά των χρημάτων για τα τηλεοπτικά συμβόλαια ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ βρίσκει αντίθετο τον Άρη ο οποίος διαφωνεί πλήρως και να αρνείται τα 175.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις στο ζήτημα της μοιρασιάς των χρημάτων του τηλεοπτικού συμβολαίου είναι ραγδαίες καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αρνήθηκε να μπει στην 3η ταχύτητα και να περιοριστεί στα 175.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση προέβλεπε να υπάρξουν τρεις ταχύτητες. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα εισπράξουν συνολικά το ποσό των 1.850.000 εκατομμυρίων ευρώ. Στους «πράσινους» αντιστοιχεί το ποσό των 1.150.000 ευρώ και στην ΑΕΚ αυτό των 700.000 ευρώ. Στη δεύτερη ταχύτητα είναι οι Προμηθέας, Περιστέρι οι οποίοι προβλέπεται να πάρουν από 225.000 ευρώ. Στην 3η κατηγορία είναι όλες οι υπόλοιπες ομάδες πλην των δύο νεοφώτιστων (Ιωνικός 1965, Χαρίλαος Τρικούπης) στους οποίους αντιστοιχεί το ποσό των 125.000 ευρώ.

Η ενημέρωση που είχε η ΚΑΕ Άρης από τον ΕΣΑΚΕ προέβλεπε το ποσό των 175.000 ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν και απάντησαν αρνητικά καθώς εκτιμούν ότι δεν λήφθηκαν υπόψη τα εμπορικά κριτήρια, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης που είχαν οι ομάδες (και) την περσινή χρονιά.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι:

«η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της κεντρικής διαχείρισης στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Α1. Δεν πρόκειται, όμως, να δεχθεί να επαναληφθεί αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και να εισπράξει χρήματα, τα οποία είναι δυσανάλογα του μεγέθους και της ιστορίας της ομάδας. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα κάνει ό, τι χρειαστεί για να προασπίσει τα συμφέροντά της».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button