Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Προχωράμε ενωμένοι, ώρα να μπουν νέοι άνθρωποι και να πάμε τον Άρη μπροστά»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Για την δράση που έγινε για τα 107 χρόνια:

Εμείς είμαστε 19 μήνες διοίκηση τους 12 έχει κορωνοϊο. Ούτε πέρυσι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο, φέτος μπορούσαμε να κάνουμε ένα βίντεο. Να δείξουμε πόσο μεγάλος είναι ο Άρης και πως απλώνει τα κλαδιά του σε όλη την οικουμένη. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες δράσεις και να δείχνουμε το μεγαλείο του συλλόγου μας.

Για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μπουν νέοι άνθρωποι στην ΚΑΕ Άρης:

Είναι μία συνεχής προσπάθεια από τον ερασιτέχνη και εμένα προσωπικά. Να ψάχνω μόνος μου, να ψάχνουμε όλοι μαζί μία λύση που θα βοηθά την ομάδα να συντηρείται και να στέκεται ζωντανή για να μην διαλυθεί.

Την νέα χρονιά οι αδειοδοτήσεις τελειώνουν 15 Ιουνίου και όχι 15 Οκτωβρίου όπως πέρυσι, πρέπει κάποια πράγματα να ξεκνήσουν από τώρα.

Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις βρέθηκαν κάποιοι Αρειανοί που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, θεώρησα ότι έπρεπε να το βγάλουμε προς τα έξω για να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα.

Είναι ένας συνδυασμός ανθρώπων που θα συζητήσουν για ένα ποσό αρκετά μεγάλο για την εποχή μας που δεν το είχαμε.

Εγώ είπα στους ανθρώπους να βγουν μπροστά, να αποφασίζουν αυτοί, να είμαστε όλοι μαζί.

Είναι περίπου σαν την ΣΑΡΙΣΑ και το Golden Club. Θα βοηθήσουν οικονομικά και εγώ προτείνω να βοηθήσουν και διοικητικά.

Για το αν υπάρχει πλάνο:

Σίγουρα υπάρχει πλάνο και σχέδιο. Η σκέψη η δική μας για παράδειγμα είναι πρώτα από όλα να λύσουμε τα ban. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία ομάδα ανταγωνιστική χωρίς πολλά χρήματα.

Θέλουμε να έχουμε Έλληνες παίκτες, νέους, οικονομικούς που να μπορούν να βγαίνουν, να παίζουν μπάσκετ και να βοηθήσουν την ομάδα.

Εννοείται ότι συνεχίζουμε να ψάχνουμε έναν άνθρωπο που να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΚΑΕ Άρης που να έχει την ικανότητα να εξυγιάνει γρήγορα την ομάδα.

Για τους ανθρώπους που θα είναι στην νέα ομάδα:

Σε αυτήν την ομάδα είναι οι Πλιάκης, Ρουσιαμάνης, Ρούσος, Παπαϊωάνου, Γιαννιώτης, συν οι καινούργιοι που κάποια στιγμή θα μου πουν το ok, θα εμφανιστούν και θα γίνουν γνωστοί.

Για το αν πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα της διοίκησης:

Η άποψη μου είναι να μπουν νέοι άνθρωποι στον Άρη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτούς και θα συμμετέχουμε σε ότι μας ζητήσουν.

Για το ban:

Για να λυθεί το ban πρέπει να καταβληθούν άμεσα 300.000 και συνολικά να δοθούν 660.000 με τους δικούς μας υπολογισμούς. Αλλά το συνολικό ποσό δεν είναι σίγουρο γιατί χάσαμε κάποιους διακανονισμούς.

Τα περισσότερα από αυτά τα 300.000 θα δοθούν από αυτούς τους ανθρώπους.

Για τα λεφτά από το στοίχημα:

Αυτά τα λεφτά είναι περισσότερα. Είναι 7.500.000 για όλο το μπάσκετ, το μάξιμουμ από τους φόρους που θα υπάρχουν. Αν παίζονται λιγότερα ποσά, θα είναι λιγότερα τα χρήματα.

Εμείς υπολογίζουμε ότι θα είναι στα 500.000 ανά έτος, γιατί το 7% πάει στον ΕΣΑΚΕ.

Αποφασίστηκε από την κυβέρνηση φέτος να δοθεί μία προκαταβολή και τον Ιανουάριο του 2022 να δοθεί το υπόλοιπο ποσό από όσα προκύψουν.

Η πρώτη δόση είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη και σύμφωνα με την ΚΥΑ θα δοθούν τα λεφτά από Δευτέρα.

Για τα χρέη της ομάδας:

Το άρθρο 99 είναι λιγότερο από 100.000 όσο έχει μείνει, είναι περίπου 80.000. Προς τους παίκτες είναι περίπου 2.200.000 προς παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και τρίτους. Και υπάρχουν ακόμη 2.300.000 εκατομμύρια με 2.500.000 εκατομμύρια.

Όταν μπήκα στην ΚΑΕ είχαμε 5,4 εκατομμύρια χρέη, με τον Λάσκαρη αφήσαμε 3,3 ενώ μετά έφτασε στα 4,4 με τον Γουλιέλμο.

Στην αρχή επί Λάσκαρη τα χρέη είχαν κατέβει αρκετά, αλλά τις δύο τελευταίες χρονιές είχε πολύ μεγάλο άνοιγμα η ομάδα. Η χρονιά με Κάμινγκς, Μαρμπλ είχε πολύ μεγάλο άνοιγμα. Και μετά με Γιαννάκη, Βον, Πέτγουεϊ είχε πολύ μεγάλο άνοιγμα.

Το πρόβλημα ήταν η κακή διαχείριση των χρημάτων, γιατί μπήκαν πολλά χρήματα.

Για το ότι δεν βγήκε νωρίς να μιλήσει για τον Νίκο Λάσκαρη:

Σίγουρα θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά. Η άποψη μου είναι ότι ο Άρης πρέπει να λύνει τα προβλήματα του ενδοοικογενειακά. Πάντα έλεγα και στον Λάσκαρη, ότι ο στόχος ο πρώτος και ο μεγαλύτερος είναι να μειώσουμε τα χρέη.

Με Πρίφτη προπονητή την πρώτη χρονιά βγαίναμε τετράδα και πήγαμε τελικό με Αγγέλου. Τότε που λύσαμε το ban με την πώληση του Μποχωρίδη.

Τότε αν πήγαιναν τα χρήματα που έβαλε ο Νίκος Λάσκαρης στα χρέη πάλι τετράδα θα βγαίναμε, αυτό δεν μπορούσε να το καταλάβει, ή μάλλον δεν τον άφηναν να το καταλάβει. Όταν του τα έλεγα εγώ θεωρούσε ότι είχα δικιά μου ατζέντα.

Την πρώτη χρονιά υπήρχε ένα άνοιγμα 1,2 εκατομμύρια που το έκλεισε μέσα στον Ιούλιο, την χρονιά με Οκάρο Γουάιτ.

Για το αν θα μπορούσε να παραιτηθεί νωρίτερα:

Είχαμε πει στην συνέντευξη τύπου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ότι θα πάμε μέχρι εκεί που πάει το πάπλωμα. Είχε υποσχεθεί και σε εμένα και στον Γιαννάκη ότι θα φέρουμε 1.500.000 ευρώ έσοδα.

Και όταν παραιτήθηκα στο τέλος λέγαν ότι «παραιτήθηκε ο Αρβανίτης, δεν έγινε και τίποτα». Θεωρώ ότι κράτησα σωστή στάση.

Υπήρξε συνολικά μεγάλο τρύπημα εκ των έσω και προς εμένα και προς τον Δημήτρη Πρίφτη. Υπήρχαν άσχημα λόγια που ήταν όλα ψέματα. Η οικογένεια Λάσκαρη πίστευαν αυτά που τους λέγανε.

Στο τέλος με βγάλαν και από εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ, με βγάλανε στην άκρη. Εκεί ίσως να έπρεπε να χειριστώ κάποια πράγματα διαφορετικά, και να μιλήσω με νούμερα.

Ενώ συνέχισε:

Έβαλε 4,2 εκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που υπήρχαν πολλά από χορηγούς και την μπουτίκ. Έσοδα που είναι πολλά περισσότερα από ότι αυτήν την στιγμή. Το είπα και στον ίδιο, είναι απίθανο να βάλει τόσα λεφτά και να έχεις περισσότερα χρέη από ότι παρέλαβες.

Για το χτίσιμο της ομάδας:

Η ομάδα δεν ήταν ποτέ τελευταία. Φαινόταν τελευταία γιατί είχαμε αγώνες λιγότερους. Έγιναν λάθη στο αγωνιστικό. Το 17 παίκτες, είναι μερικά παιδιά όπως ο Τσιρογιάννης, ο Γεωργάκης, ο Πετανίδης, ο Όμηρος, ο Πετανίδης που παίρνουν 400-500 ευρώ. Ήταν παιδιά που ήθελαν να βελτιωθούν και να είναι στον Άρη.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι κακή η χημεία. Είναι όμως μία ομάδα ειδικών συνθηκών. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δυσκόλεψε τις συνθήκες.

Εμείς κάναμε μεγάλη κουβέντα με τον Τζέρι Σμιθ της Λάρισας. Κάναμε μεγάλη κουβέντα με τον μάνατζερ του. Η τελευταία τους απάντηση ήταν ότι δεν είμαι σε ηλικία που μπορώ να φάω άλλο φέσι.

Θέλαμε τον Χάτσερ, δεν ερχόταν και ήρθε μετά στον Ηρακλή όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάναμε λάθος με τον Άνταμ Σμιθ που είχαμε μία διαφωνία με τον προπονητή μας. Από την άλλη με τον Μπράουν μας είχε αφήσει πριν από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλαμε αυτό να το πάθουμε ξανά.

Κάναμε και λάθη, μπορώ να το πω αυτό.

Για τους Έλληνες τώρα. Ο Τολιόπουλος είναι δανεικός από την ΑΕΚ, η ΑΕΚ δεν ήθελε να δώσει δανεικό στον Άρη. Ο Κακλαμανάκης προτίμησε τον ΠΑΟΚ και ο Γιαννόπουλος τον Προμηθέα. Είχαμε όμως επιτυχία στο θέμα του Κουζέλογλου που έπαιζε οκτώ λεπτά στο Λάυριο.

Για το αν η χρονιά θα κλείσει με άνοιγμα:

Εάν πάνε όλα τα λεφτά του στοιχήματος στην φετινή χρονιά δεν θα κλείσουμε με άνοιγμα. Θα δούμε όμως αυτά πώς θα τα διαχειριστούμε, είτε εμείς είτε οι καινούργιοι άνθρωποι.

Για το Αλεξάνδρειο:

Τόσο καιρό δεν είχε γίνει κάτι, το έχω πει και θα το πω και τώρα. Από όταν αναλάβαμε ξεκινήσαμε να διεκδικήσουμε το γήπεδο αυτό.

Πριν από εμάς θεωρώ ότι δεν είχε γίνει τίποτα σοβαρό. Ότι ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα χωρίς βάση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς ακολουθήσαμε τα βήματα. Διορθώσαμε τα business plan δύο και τρεις φορές και τώρα είναι πάρα πολύ καλό. Πάει πολύ καλά στις υπηρεσίες του υπουργείου που λειτουργεί όμως με τηλεργασία. Η υπόσχεση αυτών είναι ότι τον Απρίλιο θα δοθεί η τελική απάντηση από τις οικονομικές υπηρεσίες που περιμένουμε να είναι θετική.

Μετά ανοίγει ο δρόμος για τον υπουργό, θα γίνει μία νομική ομάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Για τις υποχρεώσεις του Άρη για το Παλέ:

Εμείς θα πρέπει να πληρώνουμε ρεύμα, αέριο, νερό και προσωπικό. Το προσωπικό που εμείς θα προσλάβουμε. Το προσωπικό των ΕΑΚ θα μεταβληθεί στα υπόλοιπα ΕΑΚ.

Το θέμα είναι ότι το γήπεδο έχει ένα μεγάλο υπόγειο με πολλές ομάδες. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε αυτές τις ομάδες και πάνω εκεί πρέπει να υπάρχει μία συμφωνία με την Γενική Γραμματεία. Δεν θα το χρησιμοποιεί ο Άρης, οπότε δεν γίνεται να πληρώνει τα έξοδα αυτά.

Για την πολυμετοχικότητα:

Είχα αναλύσει την πολυμετοχικότητα, μία πρόταση η οποία δεν στηρίχθηκε. Η πρόταση είναι καλή και θα συνεχίσει. Εγώ είχα πει ότι δεν μπορεί να υπάρχει επενδυτής. Δεν το είπα γιατί θέλω να διοικήσω αλλά γιατί έτσι είναι. Στο μπάσκετ δεν βγάζεις λεφτά, μόνο δίνεις. Ειδική σε μία χρεωμένη ΚΑΕ.

Μίλησα με τον κ.Πρωτογερόπουλο τις τελευταίες μέρες και μου είπε ότι τελειώνει η υπόθεση. Έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν. Θα μπούμε σε μία διαδικασία μείωσης μετοχικού κεφαλαίου για να φτιαχτούν οι ισολογισμοί και μετά θα υπάρξει η ΑΜΚ. Είναι μία πρόταση με την οποία ο κόσμος θα μπορεί να συμμετέχει.

Για τις μετοχές:

Οι μετοχές είναι πλέον στην ΕΕΑ, στείλαμε τα χαρτιά αυτά και μόλις κάνουν συνεδρίαση θα γίνει η μεταβίβαση. Είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου, είμαι εγώ, ο Ρούσος, ο Ρουσιαμάνης. Μερικοί είναι άγνωστοι αλλά δεν έχει να κάνει με τα ονόματα τους.

Θα έλεγα ότι είναι καλό οι άνθρωποι που θέλουν να βάλουν τώρα χρήματα να πάρουν τις μετοχές.

Aπό τον κόσμο περιμένουμε να μαζευτεί ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ.

Για τα έσοδα της ομάδας:

Τα χρήματα τα οποία πήραμε από τις δράσεις που κάναμε είναι περίπου στις 73.000, τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν έρθει είναι από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, όπως είχα υποσχεθεί. Συνολικά δώσαμε 650.000 ευρώ.

Για το αν θα δοθούν καρτελάκια:

Θα τα τυπώσουμε τα καρτελάκια να τα δώσουμε στον κόσμο, γιατί πολλοί τα έχουν στο αρχείο τους. Στο γήπεδο δεν μπορούν να μπουν, αλλά ένα καρτελάκι θα δοθεί για το αρχείο.

Για το τηλεοπτικό:

Δεν έχω εικόνα. Θα ξέρουμε περισσότερα όταν μάθουμε τι θα συμβεί με τον Ολυμπιακό και το κατά πόσο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Για τον Νετζήπογλου:

Δεν ήταν το πρόβλημα μας τόσο οι ενημερώτητες, αλλά κάποιες καταγγελίες ορισμένων αθλητών στον αθλητικό δικαστή για να μας πάρει τα δελτία. Εγώ γνωρίζοντας και τον αθλητή αλλά και τον μάνατζερ του που είναι φίλος και συνεργάτης σε κάποια θέματα, ήξερα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Εγώ ήξερα ότι θα μείνει ο αθλητής στον Άρη, γιατί το ήθελε και ο αθλητής και ο μάνατζερ. Υπήρξε μία κουβέντα του αθλητή με τον Κολοσσό, αλλά το θέμα θα λυνόταν. Χθες λύθηκε το θέμα, υπογράφουμε το συμφωνητικό και από εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τον Όμηρο.

Μπασκετικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Όμηρος. Είναι… pitbull. Ορμάει, έχει γρήγορα χέρια, καρδιά και χαρακτήρα. Μέσα από μία διαδικασία προπονητική θα μπει και θα είναι έτοιμος να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω ότι βοήθησε και πάρα πολύ η προπόνηση που κάνει με το τιμ της πρώτης ομάδας.

Δεν είχα αγχωθεί καθόλου με το θέμα του Νετζήπογλου γιατί και ο μάνατζερ του βοηθάει όπου μπορεί τον Άρη, αλλά και το παιδί μου έλεγε ότι είναι εδώ.

Για το ότι ο Άρης δεν έχει θέση στο νέο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ:

Εμείς ψηφίσαμε λευκό. Ήταν απόφαση του ΕΣΑΚΕ να βάλει άλλον γενικό γραμματέα και ο Άρης βγήκε εκτός της διοίκησης του ΕΣΑΚΕ. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται.

Για τις εκλογές της ΕΟΚ:

Θεωρώ ότι ο κ.Λιόλιος είναι η καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα του μπάσκετ και προς τα εκεί θα κλείσουμε.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου είχε μιλήσει με τον κ.Βασιλακόπουλο. Εκείνος δεν κατέβηκε, οπότε μετά δεν ξέρω τι έγινε.

Για τον ερασιτέχνη:

Ο ερασιτέχνης έχει ξεκινήσει μία άλλη πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχει γίνει εξωστρεφής, έχει ανοίξει τις πόρτες του και γράφει νέα μέλη συνεχώς. Μας δίνει κουράγιο αυτό.

Σε ότι έχει να κάνει με τα χρέη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στα τρέχοντα. Υπάρχουν κάποια παλιά χρέη που το 90% είναι πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Κερδίζονται κάποιες δίκες, αλλά πρέπει η πολιτεία να το δει αυτό και να το τελειώσει, γιατί ο μόνος αδικημένος από την ιστορία είναι ο Άρης. Το κράτος έχει πάρει τα λεφτά του από τους λήπτες. Ο Α.Σ. Άρης δεν είναι ούτε φοροκλέφτης ούτε φοροφυγάς και το έχω πει στον Γεραπετρίτη.

Για την σχέση με τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Oι σχέσεις είναι πάρα πολύ καλές, μιλάμε πάρα πολύ συχνά και είμαστε δίπλα του σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Και εκείνος μας βοηθάει με την κάρτα φιλάθλου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις και επαφές.

Για την ανακαίνιση του γηπέδου:

Χθες μίλησε με τον Βαγγέλη τον Παντζαρτζίδη για το που βρισκόμαστε. Χρειάζεται άδειες για τα έργα που είναι να γίνουν. Εμείς είμαστε έτοιμοι.

Μιλάμε για την ανακαίνιση κάποιον κερκίδων. Θα ξεκινήσουν τα πρώτα έργα από την θύρα δύο που θα την υψώσει και θα την σκεπάσει. Μετά θα συμβεί αυτό με την θύρα 1 και την θύρα 3. Η σκέψη είναι να κλειστεί όλο το γήπεδο.

Θα υπάρξουν εμπορικοί χώροι που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ και τον ΑΣ.

Για το αν ο Άρης το προηγούμενο καλοκαίρι είχε την δυνατότητα να λύσει το μπαν:

Δεν είχαμε την δυνατότητα να λύσουμε το μπαν και κινηθήκαμε στην κατεύθυνση που είχαμε κινηθεί και το 2013-14. Αποδείχθηκε ότι τελικά κάναμε λάθος σε πολλές αποφάσεις για το αγωνιστικό.

Για το αν είχε όπως έπρεπε ελεγχθεί ο Λάσκαρης:

Είχαμε ψάξει πάρα πολύ καλά τον Λάσκαρη. Είχαμε βρει ότι έχει χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Το να βρούμε από που προερχόταν τα χρήματα είναι θέμα που δεν ήταν δικό μας. Ήταν θέμα της ΕΕΑ που τον πέρασε.

Για τις μόλις έξι νίκες:

Για το αγωνιστικό να μην είμαστε τόσο άδικοι με την ομάδα. Η ομάδα έχει έξι νίκες θα μπορούσε να έχει εννιά. Χάσαμε στο Μεσολόγγι με ένα σουτ στο τρίποντο, χάσαμε ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό με απουσίες στους τέσσερις πόντους και χάσαμε με την σφαγή της Τσαρούχα στον Κολοσσό. Αν είχαμε αυτές τις τρεις νίκες θα ήμασταν στις εννέα νίκες.

Για το μπάτζετ που πρέπει να έχει η ομάδα:

Το μπάτζετ που πρέπει να έχεις για να είσαι αξιοπρεπείς είναι 500.000, εκτός αν βρεις παίκτες λαυράκια.

Για το κόστος της ομάδας και τα χρέη:

Σε μια χρονιά έχουμε 400.000 μπάτζετ, περίπου είναι 400.000 όλα τα άλλα έξοδα, δηλαδή προπονητικό τιμ, φόροι, ταξίδια, ΙΚΑ. Αν έχει έσοδα 1.000.000 από μικρούς μετόχους, εισιτήρια διαρκείας, εισιτήρια πόρτας, στοίχημα μπορούμε να βάζουμε 200.000 στην άκρη τον χρόνο για τα χρέη.

Αν πάρουμε και την χρήση του Παλέ και δημιουργήσουμε και από εκεί έσοδα. Υπάρχουν εταιρίες που έχουν ενδιαφερθεί για το όνομα, τις ταμπέλες, τα μαγαζιά, τους χώρους. Έχω μιλήσει με εταιρία που ενδιαφέρεται να πάρει μαγαζί.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Θα αποφασίσουν οι άνθρωποι της διοίκησης, είτε είμαστε εμείς, είτε είμαστε άλλοι, αυτό θα συζητηθεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

Για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

Αν πάρουμε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα και ανάλογα με την θέση που θα έχει το BCL μπορεί να πάμε στο BCL. Τώρα βλέπω δύσκολα να το κάνουμε.

Για το πόσα χρέη άφησε ο Λάσκαρης:

Ο Λάσκαρης πήρε την ομάδα στα 4 εκατομμύρια. Στην αρχή μείωσε το χρέος αρκετά, κάποια στιγμή πήγε πάλι πάνω από τα 4 εκατομμύρια. Στο τέλος με ένα ακίνητο που πούλησε πλήρωσε την εφορία και είχα πει ότι τα χρέη είναι στα 3,4 εκατομμύρια.

Για τον Μπράουν:

Τον φοβηθήκαμε τον Μπράουν μην μας αφήσει πάλι και φύγει. Δεν έφυγε για τα χρήματα τότε. Θέλαμε επίσης να αναδείξουμε τον Φλιώνη και για αυτόν δεν έφυγε ο Μπράουν.

Για τον λόγο που ο Άρης δεν φωνάζει για την πολιτεία:

Η δουλειά γίνεται χωρίς να φωνάζουμε. Οι διεκδικήσεις μας είναι το παλέ και το θέμα των τιμολογίων. Το παλέ τελειώνει, το άλλο με τα τιμολόγια δεν είναι θέμα το πόσο θα φωνάξεις ή θα πιέσεις με έναν τρόπο λαϊκίστικο.

Για τις επετειακές εμφανίσεις:

Μας παραδόθηκαν κάποια κομμάτια και θα παραδοθούν σύντομα.

Για το ότι δεν υπήρξε χορηγός στην φανέλα:

Ήμασταν συνεπείς απέναντι στον περσινό μας χορηγό, διεκδικήσαμε και φέτος να παραμείνουμε με την BETSHOP. Προτίμησε δύο ομάδες από το BCL και όχι τον Άρη. Προσπαθήσαμε να βρούμε στοιχηματικές, αλλά φέτος ήταν να δοθούν οι άδειες για τις στοιχηματικές. Ψηφίστηκε αυτό τον Δεκέμβριο, οι άδειες δεν δόθηκαν και αυτό πήγε πίσω την όλη κατάσταση.

Για τον Σούλερ:

Προσπάθησε να δώσει χρόνο στον Σούλερ, να τον φέρει εκεί που θέλει και να προσφέρει γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν τα κατάφερε ο αθλητής.

Για το ότι λειτουργεί και το παλιό και το καινούργιο e-shop της ΚΑΕ:

Και τα δύο e-shop λειτουργούν, απλά το καινούργιο έχει περισσότερα προϊόντα, ενώ το παλιό έχει αυτά που έχουν μείνει.

Για το αν έχει μείνει ακέφαλο το κολυμβητικό τμήμα:

Έχουμε άνθρωπο που κοιτάει τα δεδομένα του κολυμβητικού και υπάρχει ο κ.Τάσος Παπαδόπουλος που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για το αν υπάρχει πλάνο να τιμηθεί και ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

Εγώ ως παράγοντας ξέρετε πολύ καλό ότι τίμησα τον Νίκο Γκάλη με την διοίκηση μου. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε κάτι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, και κάτι που με στενοχωρεί είναι που δεν έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όταν ήταν υπουργός όμως αυτός δεν είχε τον χρόνο, και μετά και εγώ δεν ήμουν στην διοίκηση.

Για τον Νίκο Γκάλη:

Ο Νίκος Γκάλης ήταν πάντα δίπλα μας, λόγω Λάσκαρη έφυγε από κοντά μας και τώρα προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε σιγά-σιγά.

Για το αν θα γίνει γενική συνέλευση:

Θα κάνουμε γενική συνέλευση του ερασιτέχνη. Ελπίζω να ανοίξουν τα γήπεδα για να κάνουμε συνελεύσεις και να μπορούμε να πηγαίνουμε και στα γήπεδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button