Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Πέντε οπαδοί μας από 100.000 ευρώ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ανέφερε πως υπάρχει μία ομάδα πέντε φίλων του Άρη που θέλουν να βοηθήσουν τους «κίτρινους», δίνοντας συνολικά 500.000 ευρώ.

Μιλώντας στον «ArenaFM 89.4» ο Αρβανίτης τόνισε: «Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ΚΑΕ Άρης, κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε στηρίγματα και βοήθειες από Αρειανούς, είτε είναι γνωστοί, είτε άγνωστοι στο ευρώ κοινό. Υπήρχε μια καλή συζήτηση με κάποιους ανθρώπους για να διευκολύνουν ταμειακά την ομάδα, αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει. Το θέμα βγήκε λίγο παράξενα προς τα έξω και ήθελα να το διευκρινίσω. Οι άνθρωποι είναι πέντε Αρειανοί που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα και ζήτησαν κάποιες εγγυήσεις σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους. Η πρόταση της ΚΑΕ προς αυτούς είναι να πάρουν ένα ποσοστό μετοχών, αν το θελήσουν και περιμένουμε την απάντηση τους. Δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο, δεν έχουμε ούτε το τηλεοπτικό, ούτε στάνταρ χορηγίες. Τα 500.000 ευρώ θα είναι μια μεγάλη ανάσα για μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα με αυτά τα χρήματα».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έλλειψη ρευστότητας θα δημιουργήσει πρόβλημα και στον Παναγιώτη Γιαννάκη, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό την νέα χρονιά να είμαστε συνεπείς στο μπάτζετ, να μην ξεφύγουμε δηλαδή όπως έγινε πέρυσι. Να μην βασιστούμε σε υποτιθέμενα έσοδα, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ο σκοπός είναι να δούμε πως θα αντεπεξέλθει η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επέλθει η οικονομική ηρεμία στον σύλλογο».

Για την ενημερότητα και τα διαρκείας συμπλήρωσε: «Ότι πήραμε ενημερότητα είναι θετικό, όσο για τα διαρκείας βγήκαν και πωλούνται κανονικά. Πάνε καλά για την ώρα, είμαστε ευχαριστημένοι».

Τέλος, ανέφερε για το αν είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν: «Ναι είμαι αισιόδοξος. Η ομάδα θα γίνει και θα είναι αξιοπρεπής, ο προπονητής θα δώσει τα χαρακτηριστικά που θέλει και πιστεύω ότι θα είμαστε καλά, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα στα χέρια μας».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button