Ποδόσφαιρο

Αρίμπας: Ένας aggressive στόπερ από τον μάνατζερ του Μπενίτεθ

Λίγες ώρες μακριά από τη μεταγραφή του Αλεχάντρο Αρίμπας βρίσκεται ο Άρης. Ενός ποδοσφαιριστή που τον συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις και ένα καλό βιογραφικό, καθώς έχει περάσει από Λα Κορούνια, Σεβίλλη, Ράγιο Βαγιεκάνο, Οσασούνα, Ρεάλ Οβιέδο. Δεν τον λες και αμελητέα ποσότητα.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν aggresive στόπερ που είναι πολύ γρήγορος στην κάλυψη των χώρων, κάτι που χρειάζεται ο Άρης αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή τη στιγμή έχει στο κέντρο της άμυνας τους δυναμικούς Δεληζήση και Μπεναλουάν.

Οι πληροφορίες του yellowradio.gr αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αρίμπας δεν ξεκίνησε τώρα. Το σκάουτινγκ έχει αρχίσει από τα τέλη Μαΐου. Έγινε σκανάρισμα στον ποδοσφαιριστή και το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτόν. Ποιος είναι δηλαδή ο ατζέντης του.

Μάθαμε πως είναι ο συμπατριώτης του, Ισπανός γαρ, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν. Ένας άνθρωπος που έχει στο πελατολόγιό του τον προπονητή, Ράφα Μπενίτεθ και τους αδερφούς Λούκας και Τέο Ερναντέζ με τον πρώτο να αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου και τον δεύτερο στη Μίλαν.

Για τον Αρίμπας ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης συζητά στα στέκια του κέντρου της Αθήνας πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να “θωρακίσει” την άμυνα και να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον φετινό Άρη.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button