ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Αράχνη – Γράφει το Κίτρινο Βέλος

Θέλεις ν’ αγιάσεις και δεν μπορείς. Με το στανιό να σου χαλάσουν το μυαλό, αυτοί που “θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται στα γήπεδα” και άλλα σάπια. Βγήκε και μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. 

Κάτι είναι κι αυτό, αφού ο (διε)Γραμμένος δεν είπε μισή κουβέντα για τον Άρη κι ας του έκαναν τζάμπα διαφήμιση, ως φίλαθλο της ομάδας μας, ντεμέκ, κάποιοι.

Πάλι στίχοι και τραγούδια έρχονται στο μυαλό. “Στα χρόνια της υπομονής, δεν μας θυμήθηκε κανείς” και καπάκι “Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα”. Καλά και “άγια”, λοιπόν, τα λόγια και τα ευχολόγια και τα χτυπηματάκια στην πλάτη, όμως για ρίξτε μια ματιά σε αυτό, παρακάτω, στο τέλος του κειμένου. Η Superleague (τρομάρα της), Ζαγοράκη, φρόντισε και πέρασε ήδη το -6 στην βαθμολογία της, στο επίσημο site της. Θέλω να είμαι τίμιος και καθαρός με την συνείδησή μου και έτσι θα πω πως μου προκάλεσε θετική εντύπωση η ανάρτηση. Παρόλα αυτά, δεν πείθομαι. Έχω καεί στον χυλό, φυσάω και το γιαούρτι. Άλλη μια ρήση του λαού, σοφή και βγαλμένη από πραγματικότητες.

Για τα “πορτοκαλί ανέκδοτα” και το αν “ήταν μέρα Σάββατο” και τα άπειρα προκλητικά που συνεχίζουν να αναρτούν, με την ευλογία του του ρουβλιού, με ονόματα αλλά και παρατσούκλια (βρε τον Λευτεράκη, τον “Λαλάκη”!), ας θυμίσω πως: Σάββατο βράδυ θεωρήθηκαν τα εισιτήρια, Κυριακή πρωί άνοιξε η Τράπεζα. Όσο για τα “μετά από εμάς, βρίσκουν μπόσικους κι εσάς” και τις συμβουλές, κράτα τες για πάρτη σου, τροφαντό παιδάκι. Είναι πολλά τα εντός και εκτός γηπέδων, “μιαπολημιαομαδάκια”, είναι αίμα ανθρώπων και αυτά δεν χωράνε συμφιλιώσεις. Μακριά κι αγαπημένοι, που λένε. Ασχολήσου με τον αντίπαλό σου, που τον κοντράρεις και σε τρέμει, με το μυαλό σου. Βέβαια, μπορεί να γουστάρεις να είσαι με τον Άρη στο… στόμα. Ποιος ξέρει; Γούστα είναι αυτά!

Για να μην το πολυζαλίζουμε και το κουράζουμε, μιλάμε για προκλητικό σκάνδαλο, με προφανή ευνοούμενο αυτόν για τον οποίο δεν άρχισε το πρωτάθλημα, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Και καπάκι μείον έξι, για έξτρα αβάντζο. Σκά(ε)ι το αφεντικό στο ενδεχόμενο να πάθει ξανά χουνέρι.  Η μπλε ασπίδα που βάζει επί χρόνια αν και πράσινος, σε συνδυασμό με το αλισβερίσι της ενίσχυσης των καναλιών, ζητάει ανταμοιβή. Τι να κάνει ο “δεν ξέρω τίποτα, ας τα λύσει το ποδόσφαιρο αυτά” πρωθυπουργός; Να αφήσει γήπεδο για τους άλλους; Τους φίλους του καναλάρχη, του κατά δήλωσή του “λαγού”, με τα ψαλίδια στα χρέη και τις μπίζνες του εδώ πάνω; Σε παρακαλώ! Αυτά δεν γίνονται.

Το έργο, κάπως έτσι έχει, μέσες άκρες. Ο ιστός της αράχνης έχει αγκαλιάσει την Ελλάδα. Βόρεια και Νότια. “Πιασμένοι σε παγίδα κι έχουν περάσει χρόνια…”, άλλος ένας στίχος που περιγράφει την πραγματικότητα. Δήμαρχε και Περιφερειάρχη, παρέλειψα να σας συμπεριλάβω στους πολιτευτές αυτής της κακόμοιρης πόλης. Ζέρβα, έχεις πει πολλά κατά του Άρη για να τσιμπάω σε φιλικές διαθέσεις. Τζιτζικώστα, μια φωτογραφία του Χαριλάου μόνο, χωρίς να τολμάς καν να γράψεις το όνομα του Άρη; Κακό πράγμα ο φόβος και η εξάρτηση. Ακόμα χειρότερο η επίκυψη.

Χωρίς πολλά πολλά, άλλο ένα έκτακτο αρθράκι, το τελευταίο εμβόλιμο, υπόσχομαι, καθώς το “τσίρκο” που λένε πρωτάθλημα ξεκινά. Αναγκασμένος να συμμετάσχω. Δυναμώνω. Το ξέρουν, το ξέρω. Στήριξη απόλυτη στο αγωνιστικό, ραντεβού στα τσιμέντα!

Ακούγοντας… https://m.youtube.com/watch?v=BwcXf6sGIok

Μπόνους φωτό, απ’ το επίσημο site της… λίγκας!

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021

(έκτακτο) Κίτρινο Βέλος

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button