Μπάσκετ

Από το jet lag στο… ιδανικό matchup

Μετά από τις «χαμηλές πτήσεις» του στο παιχνίδι με το Περιστέρι, ο Τζέιμς Κέλι σήμερα βρίσκει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνει ένα καλό παιχνίδι βοηθώντας την ομάδα του.

Ο Αμερικανός κόντρα στο Περιστέρι δεν εντυπωσίασε, όπως άλλωστε ήταν και φυσιολογικό. Κινήθηκε σε ρηχά νερά συνεισφέροντας οκτώ πόντους με αξιοπρεπή ευστοχία (3/7 προσπάθειες), επτά ριμπάουντ και ένα σημαντικό καλάθι στην crunch time.

Τα δεδομένα βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα. Ο Κέλι είχε προσγειωθεί πριν από λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και καλά-καλά δεν είχε προλάβει να συνέλθει από το τζετ λαγκ που «συνόδευσε» την αλλαγή ζώνης ώρας.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο έμπειρος ψηλός έχει την ευκαιρία να κάνει ένα αρκετά καλύτερο παιχνίδι. Ο 28χρονος θα βρει απέναντι του παίκτες που πολύ δύσκολα μπορούν να τον σταματήσουν (Λι, Ρένφρο) και θα του δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσει πολύ και στον τομέα του ριμπάουντινγκ.

Μένει να φανεί το πόσο καλύτερος θα εμφανιστεί σε σχέση με το «Ανδρέας Παπανδρέου» με την παρουσία του να μπορεί να αποδειχθεί κομβική.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button