Ποδόσφαιρο

Απόλλων Λάρισας: Συμφωνία για AEL FC Arena, κοντά και σε Μόρα!

H ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με την διοίκηση του AEL FC Arena και τη νέα σεζόν η ομάδα θα έχει για έδρα το γήπεδο της ΑΕΛ που μετακόμισε στο Αλκαζάρ! Κοντά και σε Μόρα!

Στο AEL FC Arena θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Απόλλων Λάρισας. Μετά την… φυγή της ΑΕΛ που θα αγωνίζεται στο Αλκαζάρ, η άλλη ομάδα της πόλης ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του γηπέδου και θα δηλώσει αυτό το γήπεδο ως έδρα τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λάρισας είναι κοντά και στην απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της “κυανόλευκης” εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με την διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για την χρησιμοποίηση από την ομάδα μας, του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η συμφωνία αυτήν που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογο μας αλλά και στην Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στην χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτήν, θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα.

Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button