Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος για την επιτυχία

Έναν Άρη αντάξιο της ιστορίας του και του κόσμου του θέλει να δημιουργήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης βλέπει σιγά σιγά τους κόπους του να δικαιώνονται αφού η ομάδα επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στη Super League. Ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δηλώσει με δημόσιες τοποθετήσεις του πως τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν οριστικά. Γιαυτό δεν παύει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο των κίτρινων, προσδοκώντας σε μια συμφωνία που θα ξεπερνά τα 2,5 εκ ευρώ. Παράλληλα στόχος του προέδρου της ΠΑΕ είναι και η σύναψη χορηγιών, ας μην ξεχνάμε τη συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία αλλά και με εταιρεία ιματισμού. Ενώ δεδομένη είναι και η συμφωνία με τον Τομ Παπαδόπουλου και για τη νέα χρονιά. Οι χορηγίες αυτές αναμένεται να φέρουν σημαντικά έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο Άρης της νέας σεζόν θα έχει αυξημένα έσοδα και από τη Super league όπως και από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλα αυτά τα έσοδα σε συνδυασμό και με την οικονομική δυνατότητα του προέδρου αναμένεται να θέσουν τις βάσεις για την ομαλή οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν σταματά να εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει όλες τις συνθήκες οικονομικής ομαλότητας.

Μέσα στο κλίμα οικονομική ομαλότητας και διοικητικής ηρεμίας που θα δημιουργήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης θα κλιθεί να δουλέψει το τεχνικό επιτελείο της ομάδος, έχοντας ως στόχο να κάνουν μια ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και που θα πρωταγωνιστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button