Ποδόσφαιρο

Αποφασίζεται αύριο για VAR στους «οκτώ» του κυπέλλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει βάλει Δ.Σ. για την Παρασκευή για θέματα VAR στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, διαιτησία αλλά και την έδρα της Εθνικής στις προσεχείς της υποχρεώσεις.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα του VAR στο κύπελλο και το κατά πόσο θα είναι δυνατόν να υπάρξει η βοήθεια της τεχνολογίας στην φάση των «οκτώ».

Τυπικά πάντως θα πρέπει να έχουμε αλλαγή προκήρυξης αλλά να αναλάβει το κόστος της παραγωγής η ΕΠΟ. Ένα 2ο θέμα έχει να κάνει με θέματα διαιτησίας (έτσι αναφέρεται και εκεί έχει μπει η συνέχεια στη συζήτηση για τα ποσοστά διαιτησίας), όπου εκεί μπορεί να κουβεντιαστούν και ζητήματα εκτός ατζέντας, όπως παράπονα για διαιτησία ή και αμφισβήτηση για τον Κλάτενμπεργκ.

Ακόμα για την έδρα της Εθνικής Ελλάδας στα προσεχή της ματς με το ΟΑΚΑ να έχει το προβάδισμα να δηλωθεί. Επίσης ένα αίτημα της Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου να αναγνωριστούν ως μέλη της ΕΠΟ. Την περασμένη φορά που είχε γίνει τέτοιο αίτημα είχε δοθεί αναβολή. Το Δ.Σ. της Παρασκευής πάντως έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button