Μπάσκετ

Αποφασίζει το Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Στο Πρωτοδικείο παρουσίασαν όλες οι πλευρές τις θέσεις τους και ο δικαστής θα αποφασίσει για την προσωρινή διοίκηση.

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών παίχτηκε το νέο… επεισόδιο στο σίριαλ με τις εκλογές στην ΕΟΚ. Μετά τη νέα αναβολή των αρχαιρεσιών και τη λήξη της θητείας της προσωρινής διοίκησης, ο δικαστής θα αποφασίσει αν η απερχόμενη θα παραμείνει στο τιμόνι στο μεταβατικό στάδιο μέχρι να οριστούν ξανά εκλογές ή θα οριστεί νέα σύνθεση στην προσωρινή διοίκηση.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσώπησε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τόνισε πως η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά με κυβερνητική παρέμβαση παραμονές της διαδικασίας, συνεπώς-τόνισε-δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της σύνθεσης.

Υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας σύνθεσης ήταν και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ εκείνες των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, όπως και όλες οι παρατάξεις) κατέθεσαν λίστες με πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Ο δικαστής αφού άκουσε όλες τις πλευρές θα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσει ως τη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα από το αν θα διατηρηθεί η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης ή θα επιλεγεί νέα, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν νωρίτερα από το δεύτερο μισό του Ιουλίου…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button