Ερασιτέχνης

Αποσύρθηκε η πρόταση Λαμπρόπουλου, “στον αέρα” το γυναικείο μπάσκετ!

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του Άρη καθώς η πρόταση Λαμπρόπουλου αποσύρθηκε ενώ η μοναδική ισχύουσα πρόταση απορρίφθηκε!

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται το τμήμα γυναικείου μπάσκετ καθώς η πρόταση του πρώην προπονητή κ.Λαμπρόπουλου αποσύρθηκε με…αστεία αιτιολογία λίγο πριν παρθεί η οριστική απόφαση και μπουν οι υπογραφές.

Δεδομένου αυτού ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι απορρίφθηκε η έτερη πρόταση που υπήρχε, των ανθρώπων οι οποίοι έτρεξαν το τμήμα τους τελευταίους μήνες της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με την οποία προέβλεπε ότι θα κάλυπταν το αγωνιστικό budget της ομάδας και ο Α.Σ. θα έπρεπε να καλύψει τα ταξίδια της ομάδας, ποσό που θα κυμαινόταν στα 3.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα έπρεπε να δοθούν τμηματικά μέσα στην χρονιά.

Όσο για την τρίτη πρόταση αυτή μένει…αόρατη, χωρίς να εμφανιστεί στο Δ.Σ. και χωρίς να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Πλέον με τον χρόνο να είναι αντίπαλος του Άρη το διοικητικό συμβούλιο καλείται να βρει άμεσα λύση προτού οι διαθέσιμες αθλήτριες υπογράψουν σε άλλες ομάδες, εκτός εάν βρεθεί ένας άνθρωπος με χρήματα και στραφεί σε διαθέσιμες αθλήτριες από το “πάνω ράφι” που σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα  έχουν απλησίαστο κασέ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button