Ποδόσφαιρο

Αποστολή νίκης με Ματέο για Ολυμπιακό!

Ο Αργεντινός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως εκτός θα μείνουν οι Γκάνεα, Ματίγια, Μπεναλουάν, αλλά και ο Κάτσε του οποίου η κατάσταση είναι σοβαρότερη σε σχέση με τους άλλους τρεις.

Αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (21/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης, Σεγκιέργκης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κώστας Μήτρογλου, Ergys Kace, Cristian Ganea και Yohan Benalouane, ο τιμωρημένος Xande Silva, καθώς και ο Javier Matilla, που προέρχεται από τραυματισμό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button