Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης, στα μπαράζ ο Πανιώνιος

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου, για το μεταξύ τους παιχνίδι, με τους Νεοσμυρνιώτες να συμμετέχουν κανονικά στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Απέρριψε τελικά την έφεση της Ηλιούπολης, που δεν είχε δικαιωθεί πρωτόδικα στην ένσταση την οποία είχε καταθέσει κατά του Πανιωνίου για τον μεταξύ τους αγώνα, η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «κυανέρυθροι» ετοιμάζονται για να συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ.

Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button