Μπάσκετ

Αποθεώθηκε ο “γκάνγκστερ” στο “Nick Galis Hall Of Famous Game” (Photos)

Ο Νίκος Γκάλης για μια ακόμη φορά γνώρισε την αποθέωση, αυτήν την φορά ο “Γκάνγκστερ” αποθεώθηκε στο κλειστό γήπεδο στο Μαρούσι, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το “Nick Galis Hall Of Famous Game”. To Yellow Radio ήταν εκεί με τον απεσταλμένο του Γιώργο Σπέντζο.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο “θεός” του μπάσκετ αποθεώθηκε από κόσμο, ήταν χαρακτηριστικό ότι όταν ο Νίκος Γκάλης πάτησε στο παρκέ, όλο το γήπεδο, μικροί και μεγάλοι, φώναζαν: “Νίκος Γκάλης Οε Οε Οε”, δημιουργώντας έτσι μια καυτή και υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Στο φιλικό που ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβαν συμμετοχή οι:

Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Χατζής, ο Μάνος Παπαμακάριος, ο Νάσος Γαλακτερός, ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο Σάκης Αρσενίου, Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής βόλεϊ Βασίλης Κουρνέτας και ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ, Σάββας Καρυπίδης, Η Σοφία Κλιγκοπούλου πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών καθώς επίσης και η Λολίτα Λύμουρα, ο Τάκης Κορωναίος, ο Νίκος Γραμματικός, η Εβίνα Μάλτση, ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο Νίκος Γκάλης μιλώντας στα κανάλια Novasports κατά την είσοδό του στο κλειστό του Αγίου Θωμά είπε:

Το έχω πει και παλιά πως αυτά τα παιδιά είναι ήρωες. Εγώ τους θαυμάζω. Αυτό το μήνυμα πρέπει να το περάσουμε στον κόσμο. Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ και αυτά τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα για μένα.

Ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του λόγω του 1987. Εγώ και άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας παγκοσμίως.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την βραδιά:

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button