ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αποθέωσε Μπενζεμά ο Πικέ

Ο Ισπανός αμυντικός λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ (24/10, 17:15), έπλεξε το εγκώμιο του του επιθετικού των Μαδριλένων.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο «Clasico» της σεζόν, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νοου». Ένα από τα «ζευγάρια» που… τραβούν τα βλέμματα από το αυριανό ντέρμπι, είναι αυτό μεταξύ του Ζεράρ Πικέ και του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των Καταλανών θα κληθεί να περιορίσει τον φορμαρισμένο επιθετικό των «Μερένγκες». Ο Ισπανός στόπερ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Movistar» αποθέωσε τον επιθετικό της Ρεάλ, επισημαίνοντας πως «είναι κάτι παραπάνω από ένας επιθετικός».

«Νομίζω ότι ο Κριστιάνο του έδωσε χώρο και τον κάλυψε ιδανικά. Τώρα έχει την ησυχία του να τελειώσει τις ενέργειές του. Ο Καρίμ είναι κάτι περισσότερο από παίκτης που βάζει γκολ. Τα τελευταία χρόνια έχει κάποιες σπουδαίες σεζόν και ξέρουμε τη δυσκολία αντιμετώπισής του. Θα είναι διασκεδαστικό και θα περάσουμε καλά», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button