Ποδόσφαιρο

Απαράδεκτη ανακοίνωση ΠΑΟ, «ακυρώνει» τον Εμμανουηλίδη για να «την πει» στον Άρη

Μια ανακοίνωση ντροπής εξέδωσαν οι πράσινοι για το θέμα του Δημήτρη Εμμανουιλίδη

Την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε και ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον νεαρό Εμμανουηλίδη ο Παναθηναϊκός «ακυρώνει» τον ποδοσφαιριστή του προκειμένου να μην καρτερεύσει το παραμύθι.

Έτσι τους πείραξε που ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ζήτησε άδεια για να κάνει ένα ανθρώπινο τηλεφώνημα, παραγράφοντας το ότι ουσιαστικά είναι πλέον φανερό σε όλους ότι αυτά που υποστήριζαν είναι ψευδή..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

᾽᾽Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα σε ακόμα μια απαράδεκτη ενέργεια. Μετά την υβριστική όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση του στον προπονητή της ομάδας μας κ. Λαζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, και τις χυδαίες ύβρεις των επίσημων – ; – της ομάδας του προς τον αρχηγό μας, Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα χωρίς να έχει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τηλεφωνικά τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη δήθεν για να δείξει τις… ευαισθησίες του. Τρεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή μας για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος᾽᾽.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button