Ποδόσφαιρο

Απίστευτες καταγγελίες για τον Νίκο Αυλωνίτη ο οποίος χαρακτηρίζεται από τον Παναγιώτη Κεραμυδά ως: «υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ»!

Τρομερές καταγγελίες εις βάρος του Νίκου Αυλωνίτη που εμπλέκεται στην υπόθεση για την οποία κινδυνεύει με βαρύτατη ποινή η ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε ο Παναγιώτης Κεραμυδάς…

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου Σάλας κατήγγειλε ξυλοδαρμό εις βάρος του. Όπως ανέφερε σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό, τον έδειρε ο κ. Αυλωνίτης, τονίζοντας, μάλιστα, ότι είναι υπάλληλος της “Ένωσης”, ενώ επεσήμανε ότι έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη επί του θέματος. Μάλιστα, οι θύτες γνώριζαν για τις καταγγελίες του και τον απειλούσαν τηλεφωνικά.

Ο Παναγιώτης Κεραμυδάς είπε:

“Έφαγα τόσο ξύλο από τον κ. Αυλωνίτη και την παρέα του. Μας πέταξαν έξω με τις κλωτσιές. Πώς το ήξεραν όταν πήγα να καταγγείλω και ήρθαν; Πρέπει ο κ. Πρωθυπουργός με τον κ. Αυγενάκη να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πρέπει να γίνει εισβολή κάθαρσης. Είναι και υπάλληλος της ΑΕΚ (σ.σ. ο Νίκος Αυλωνίτης). Με κλώτσαγε με σφαλιάριζε. Μου λέει κουμάντο κάνω εγώ και είμαι αφεντικό. Τα έχω καταθέσει στον κ. Αθανασίου με ονόματα και διευθύνσεις. Είναι ντροπή να υπάρχουν συμπεριφορές όπως αυτών των ατόμων. Τα έχω παρατήσει τώρα, έχουν τελειώσει αυτά, δεν αξίζει τον κόπο”, ανέφερε ο Παναγιώτης Κεραμυδάς!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button