Μπάσκετ

«Αν έχει σοβαρή πρόταση από το ΝΒΑ, ο Σβεντ θα φύγει από την Χίμκι»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι έκανε κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις για το μέλλον του Αλεξέι Σβεντ στην ομάδα.

Ο Πάβελ Αστάκχοφ μίλησε στο «Rossiyskaya Gazeta» και είπε σχετικά:

«Νομίζω πως αν έχει κάποια σοβαρή πρόταση από το ΝΒΑ – όχι με βάση τα χρήματα, αλλά το ρόλο του – δεν θα είναι εύκολο να τον κρατήσουμε.

Αν και ήταν ήδη εκεί, θα αποδεχθεί την πρόκληση, αλλά με συγκεκριμένες εγγυήσεις από την ομάδα και τον προπονητή. Αν δεν λάβει μια τέτοια πρόταση, δεν βλέπω το λόγο να φύγει από την ομάδα που είναι ο απόλυτος ηγέτης, για μια άλλη ευρωπαϊκή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι δική του απόφαση».

Και πρόσθεσε: «Ο Σβεντ έχει καταλάβει ήδη πως αυτή είναι η ομάδα του. Εδώ πρέπει να νιώθει άνετα. Είναι ο ηγέτης μας. Ακόμα και όταν αποκτάμε νέους παίκτες, μερικές φορές συμβουλευόμαστε τον Αλεξέι. Δεν είναι απλά ένας υψηλά αμειβόμενος παίκτης, αλλά μέρος της ομάδας μας και πολύ σημαντικό μάλιστα. Φυσικά και θέλουμε να μείνει στη Χίμκι και να συνεχίσει να φέρνει χαρά σε εμάς και τους φιλάθλους μας με το παιχνίδι του. Αυτή τη στιγμή, έχουν γίνει αρχικές διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του. Αλλά τώρα, λόγω της κατάστασης με την Euroleague, είμαστε όλοι σε παύση. Αν ολοκληρώσουμε τη σεζόν, θα προχωρήσουμε αμέσως τις διαπραγματεύσεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button