Ποδόσφαιρο

Αντωνιάδης: «Ο Άρης πρέπει να δείξει από την αρχή ότι είναι ο αρχηγός»

Ο Παντελής Αντωνιάδης πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Αιγινιακού φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Αιγινιακό είπε:

Είναι πρεμιέρα και οι πρεμιέρες από ότι έχουμε δει κρύβουν εκπλήξεις. Είναι φαβορί ο Άρης και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Από εκεί και πέρα κάναμε τελευταία μια βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό και θέλουμε και εμείς να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβουμε ψυχολογικά.

Για το πώς σκέφτονται να αντιμετωπίσουν τον Άρη είπε:

Η κάθε ομάδα που θα έρθει στο «Βικελίδης» θα παίξει άμυνα και από εκεί και πέρα ότι θα καταφέρει στην επίθεση. Θα παίξουμε «κλεφτοπόλεμο» όλοι πίσω στην άμυνα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ για να «κλέψουμε» την νίκη, δεν μπορούμε να πάμε να χτυπήσουμε τον Άρη στα ίσια και αυτό είναι γνωστό. Ενώ πάνω σε αυτό που είπε ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας ότι ο Αιγινιακός θα παίξει σύστημα «λεοφωρείο» είπε: «Ναι κάπως έτσι θα έρθουμε, ο πρόεδρος δεν θέλει να κρύβεται πάντα προσπαθεί να είναι αντικειμενικός».

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσει να πετύχει γρήγορα το γκολ, αλλά σε μια πρεμιέρα όπως θα είναι αύριο αν δεν καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, όσο περνάει ο χρόνος οι παίκτες του Άρης θα αγχώνονται όλο και πιο πολύ και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη είπε:

Όποτε μπορώ τον παρακολουθώ τον Άρη και όταν ευκαιρώ πηγαίνω και στο γήπεδο.

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα και ποιους θεωρεί φαβορί είπε:

Φαβορί για  άνοδο είναι ξεκάθαρα ο Άρης πλέον που τον είδα μπορώ να το πω. Από εκεί και πέρα θα παλέψει με ΟΦΗ και Απόλλων Πόντου, ενώ τα Τρίκαλα τα βλέπω να μπαίνουν «σφήνα» όπως πέρσι όπου δεν το περίμενε κανείς και κατάφεραν να τερματίσουν πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.

Κλείνοντας έκανε και ένα τελευταίο σχόλιο:

Ο Άρης πρέπει με το καλημέρα να δείξει στις ομάδες ότι είναι ο αρχηγός και να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος περιμένει φέτος από την ομάδα να φέρει την άνοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button